Mijn best gelezen artikel van het afgelopen jaar

Mijn best gelezen artikel van het afgelopen jaar

Wanneer ik schrijf, focus ik op onderwerpen die bij mij passen. Ik kan nooit in opdracht van een bedrijf, noch voor mezelf, iets schrijven dat totaal niet bij mijn interesses aansluit. Mijn schrijfonderwerpen omvatten meestal mijn ervaringen met het leven, applicaties of producten die ik gebruik. Daarnaast ben ik dol op het maken van doe-boekjes, deel ik graag reviews en help ik anderen graag aan nuttige informatie.

Op een gegeven moment kreeg ik het idee om een aantal artikelen te schrijven over Vinted. Aangezien ik regelmatig items verkoop op dit platform, kwam ik erachter dat er veel irritaties zijn tijdens het gebruik ervan. Dit artikel, over Vinted irritaties, is dan ook het meest gelezen stuk op mijn blog van het afgelopen jaar.

Zoekwoorden van gebruikers

Ik vroeg me dus af waar mensen precies naar op zoek zijn via Google en welke woorden en zinnen ze gebruiken om zo op mijn website terecht te komen. Het is natuurlijk interessant om te weten waar mijn verkeer vandaan komt.

Zoekwoorden:

  • Vinted pakket niet opgehaald
  • Vinted bod intrekken
  • Vinted bestelling annuleren koper
  • Vinted reserveren
  • Vinted bundel maken als verkoper

Dit is natuurlijk geweldig om te zien, vooral omdat ik ook een informatief artikel heb over Vinted, zoals het stuk over Kopen en verkopen op Vinted.

Mijn best gelezen artikel van het afgelopen jaar

Leerzaam voor mijzelf

Zodra een blogartikel goed begint te lopen, ga ik zelf op onderzoek uit om te achterhalen waar dit succes vandaan komt. Dit is ontzettend leerzaam voor mijzelf, omdat het me inzicht geeft in waar ik me op moet focussen bij het schrijven van nieuwe blogartikelen en voor de toekomst. Hoewel dit specifieke artikel bovenaan staat als het meest gelezen blogartikel van het afgelopen jaar, zijn er ook meerdere andere artikelen op mijn website die zich in de top bevinden als een van de meest gelezen.

Het artikel over Parfum dupes bij Etos trekt veel bezoekers, en mijn website wordt over het algemeen vaak gevonden via Google of als direct verkeer. Het artikel Knutselen met kinderen met gratis printables doet het ook goed, vooral met direct verkeer vanaf mijn Pinterest-pagina. Daarnaast zijn Creatief met ijsstokjes en Me-Time ideeën ook populaire artikelen die vaak worden bezocht. Natuurlijk zijn er nog veel meer artikelen, maar deze staan momenteel echt bovenaan. Het is interessant om te zien waar mensen in geïnteresseerd zijn.

Mijn best gelezen artikel van het afgelopen jaar

Nog veel meer leuke artikelen in 2024

Er staat nog veel leuks te wachten in 2024. Dit artikel markeert mijn 240ste geschreven stuk, en mijn doel is om tegen het eind van het jaar 350 of zelfs meer artikelen te hebben geschreven! Hoe meer, hoe leuker en hoe creatiever, vind ik persoonlijk. Ik blijf wel binnen mijn niche en schrijf alleen over onderwerpen die ik zelf echt heel leuk vind. Ook ben ik op zoek naar iemand die mijn website volledig kan nakijken, verbeteren en onderhouden. Er is altijd ruimte voor verbetering, toch?


1 gedachte over “Mijn best gelezen artikel van het afgelopen jaar”

  • Fallon, blijf schrijven. Blijf geloven in je eigen teksten. Je schrijft makkelijk en het leest ook erg makkelijk weg. Over talent gesproken! #readersandwriters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *