Parfum dupes bij de Etos

Parfum dupes bij de Etos

Parfum, ik ben er gek op en zo heb ik ook mijn favorieten die ik altijd weer koop. Omdat sommigen best wel prijzig zijn, doe ik er altijd enorm zuinig mee. Zodra ik over de honderd euro voor een parfum betaal, dan zorg ik ervoor dat ik er minimaal 1 jaar mee doe. Sommige parfums zijn ook vrij sterk waardoor ik maar twee spuitjes gebruik en dan ben ik vrij zuinig! Nu zag ik steeds vaker iets voorbij komen, op Social Media, over parfum dupes. Dus ben ik zelf op pad geweest om te kijken waar er parfum dupes te koop zijn en met welke parfums deze vergelijkbaar zijn. Zo kwam ik als eerst uit bij de Etos! Daarom deel ik graag met jullie enkele parfum dupes van de Etos in dit blog artikel.

De Etos

De Etos verkoopt al jarenlang heerlijke merk parfums, maar ook de Etos gaat met de trend mee en verkoopt een unieke lijn van goedkopere parfums, ook wel dupes genoemd. Normaal verkreeg ik dupes via een Beauty box abonnement maar dat hoeft nu niet meer. Dupes zijn letterlijk vergelijkbare parfums die lijken op bekende merk parfums die wij bijna allemaal wel kennen. Echter voor een lagere prijs! Let op deze parfums staan niet op de webshop van de Etos maar alleen in de winkel!

Chatler no.4

De Chatler no.4 is een Bloemige geur voor dames. Ze noemen het ook wel een elegante geur, die ruikt naar een boeket van abstracte bloemen. Deze geur is geïnspireerd door Chanel no.5 en iedereen is wel gek op deze heerlijke geur!

Chatler Chantre

Chatler Chantre heeft ook een heerlijke zachte bloemengeur. Denk aan  jasmijn, ananas, citroen, vanille en muskus. Deze geur is geïnspireerd door Coco Chanel!

Chatler Aloha

Oke, dit is toch echt wel mijn favoriet omdat deze exact ruikt zoals mijn favoriete geur Mugler Alien! En iedereen die deze geur kent, weet ook dat deze enorm prijzig is. Ik ben zo blij dat hier een parfum dupe van is bij de Etos!

Chatler Anela Novel

Ook deze geur is geïnspireerd door de Mugler lijn de Angel Nova met een heerlijke fruitige en bloemige geur. Als je gek bent op de Mugler lijn dan is deze parfum dupe echt een aanrader om te kopen!

Chatler Aurelie

Chatler Aurelie ook een heerlijke geur die geïnspireerd is door Chanel Allure. Het fijne van deze parfum is ook dat ze lang houdbaar zijn. Toch wel fijn voor een parfum dupe.

Chatler Armand Luxury 61

Deze heerlijke geur van Chatler Armand Luxury 61 herken je meteen als je fan bent van de bekende ruikende geur die eruit komt. De Chatler Armand Luxury 61 is geïnspireerd door Goirgio Armani SI.

Chatler Olivera

Ook een heerlijke, frisse bloemen geur en is geïnspireerd door Paco Rabanne Olympea. Deze geur heeft dan ook een heerlijke aroma die exact lijkt op de inspiratie geur.

Chatler Lady 585 Gold

De Chatler Lady 585 Gold heeft een heerlijke luxe geur en ik ben echt benieuwd of iemand anders de geur ook vergelijkbaar vindt. De geur is geïnspireerd door Paca Rabanne Lady Million.

Voor nog meer parfum dupes, koopjes en budget ideeën kun je mij volgen op TikTok.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *