Over mij

Hoi, ik ben Fallon! Mijn liefde voor schrijven begon al op jonge leeftijd. Ik herinner me nog hoe ik mijn verhalen op een Windows 98 computer typte en ze op floppy’s bewaarde. Tegenwoordig schrijf ik wekelijks blogartikelen over onderwerpen die me fascineren, en ik doe dat met veel plezier en toewijding.

Ik heb altijd van nieuwe uitdagingen gehouden, vooral in de digitale wereld. Hoewel ik ooit begon met een eenvoudig contentmanagementsysteem waarbij ik alleen hoefde te schrijven terwijl de rest voor mij werd gedaan, wilde ik meer. Ik besloot mijn eigen website te ontwerpen en meer te leren over Search Engine Optimization (SEO). SEO vereist een combinatie van technologie en creativiteit, en ik ben vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan.

Naast mijn schrijfwerk ben ik fulltime aan het werk en volg ik een studie Social Work, wat echt goed bij me past, want mensen helpen doe ik graag. Mijn uiteindelijke doel is om een leuke baan te vinden waarin ik mensen kan ondersteunen, zodat ze hun eigen weg weer kunnen vinden in de samenleving. Dat is mijn passie! Naast mijn studie en werk schrijf ik graag over onderwerpen zoals lifestyle, duurzaamheid en het ontwerpen van printables.

Als je contact met mij wilt opnemen of geïnteresseerd bent in een samenwerking, kun je een e-mail sturen naar info@faithly.nl. Ik kijk uit naar je bericht!