Over mij

Allereerst iets over mijzelf. Ik ben Fallon, 32 jaar oud en woon sinds een half jaar in een heerlijke eengezinswoning samen met mijn vrolijke hond Lara. Ik ben werkzaam in een groot contactcenter, hier ondersteun ik de medewerkers door hen te coachen en geef ik ook project- en Social Media trainingen. Ik vind het heerlijk om te doen!

2 jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog. Begin 2021 vond ik dat het tijd werd voor een overstap naar een nieuwe content management systeem. WordPress it is!

Naast schrijven over lifestyle, DIY en het leven vind ik ook het stijlen van mijn woning hartstikke leuk om te laten zien. Sinds mijn verhuizing, van een flatje naar een โ€œgrote mensenhuisโ€, heb ik ontdekt dat ik dit erg leuk vind om te doen. Dit zat al die tijd verstopt in mij en komt nu naar buiten toe. Veel hierover zal te zien zijn in mijn blog!

Daarnaast vind ik Creative design & grafisch ontwerp onwijs leuk om te doen! Ik maak printables, wat vaak terug te zien is op mijn blog, en bewerk ik regelmatig foto’s.

Wilt u contact met mij opnemen of heeft u interesse in een samenwerking? Bezoek dan mijn contact/samenwerking pagina.

Wilt u mijn Media Kit zien, dan kunt u deze hieronder downloaden.