Over mij

Hoi, ik ben Fallon! Van jongs af aan is mijn liefde voor schrijven begonnen. Waar ik ooit begon met schrijven op een Windows 98 computer, en het opslaan van mijn verhalen op floppy’s, schrijf ik nu iedere week blogartikelen over onderwerpen die mij aanspreken. Dit doe ik met heel veel liefde en plezier.

Een nieuwe uitdaging in de digitale wereld leek mij wel wat. Ooit begon ik via een makkelijke content management systeem waar ik alleen maar hoefde te schrijven en de rest voor mij al werd gedaan. Maar toch zocht ik meer uitdaging, ik wilde mijn eigen website ontwerpen en meer leren over Search Engine Optimization. SEO vereist een combinatie van technologie en creativiteit en een uitdaging als deze ga ik graag aan.

Naast het schrijven werk ik fulltime en volg ik een studie, Social Work, wat echt bij mij past en ik hier uiteindelijk ook een leuke baan in wil vinden. Mensen ondersteunen, zodat zij weer hun eigen weg vinden in de samenleving, dat is mijn doel! Daarnaast schrijf ik graag over duurzaamheid, lifestyle en DIY.

Wilt u contact met mij opnemen of heeft u interesse in een samenwerking? Stuur dan een mailtje naar info@faithly.nl

Wilt u mijn Media Kit zien, dan kunt u deze hieronder downloaden.