Mijn favoriete series op een rij

Mijn favoriete series op een rij

Series kijken, ik vind het heerlijk! Natuurlijk vind ik het kijken van films ook leuk, maar series duren net iets langer en zo heb ik wat om naar uit te kijken. In de zomer kijk ik iets minder omdat ik dan vaak op pad ben of gewoon lekker in de tuin. Maar op regenachtige en koude dagen ben ik te vinden op mijn bankstel, onder een dekentje met wat lekker te snaaien en kan ik mij uren vermaken. Dit is een van mijn dingen die ik thuis doe om mij te vermaken. Hier mijn favoriete series op een rij.

The Walking Dead

The Walking Dead blijf toch een van mijn favoriete series aller tijden. Als je gek bent op films met natuurrampen of virus uitbraken dan ga je deze serie echt fantastisch vinden! In The Walking Dead is er een Zombie Virus uitgebroken. Het hoofdpersonage is Rick Grimes, overigens een super leuke man, die in het ziekenhuis terecht komt na een schietpartij door zijn werk als politie agent. Zodra hij wakker wordt, is de wereld veranderd en lopen er duizenden zombies rond. Hij gaat om zoek naar zijn gezin en ik kan je vertellen het is meteen actie! De serie heeft 11 seizoenen. Zelf wacht tot seizoen 11 klaar is met uitzenden op FOX TV zodat ik lekker kan gaan bingewatchen!

Good Girls

Als je op zoek bent naar een vrouwenfilm met veel actie en komedie dan is de serie Good Girls echt iets voor jou! Wat vond ik het jammer dat ik klaar was met deze serie! Good Girls gaat over 3 huisvrouwen die snel aan geld moeten komen, dit doen zij door een supermarkt te beroven en hier begint het verhaal! Laten wij de knappe Mexicaanse Manny Montana niet vergeten, want je zwijmelt helemaal weg. Tijdens de lockdown kon ik mij prima vermaken met deze serie. De serie heeft 5 seizoenen en kijkt ook nog eens lekker weg.

Squid Game

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik van deze serie moest denken. Maar het was ineens zo’n hype dat ik deze wel wilde kijken. In eerste instantie dacht ik dat het niets voor mij was omdat er Koreaans wordt gesproken. Maar Korea weet wel hoe zij goede films en series moeten maken! Als je van de films Saw houdt, dan bevalt deze je zeker ook wel. Uiteindelijk gaat het om een spel, er blijft maar een winnaar over. Wat er met de rest gebeurt… Nou kijk zelf maar. De serie heeft jammer genoeg maar 1 seizoen.

Behind Her Eyes

Een serie voor psychologische spelletjes en de spanning is om te snijden! De serie is gebaseerd op de roman van Sarah Pinborough die overigens een award heeft gewonnnen voor haar boeken. Persoonlijk vind ik haar boeken beter, maar dat is vaak zo met boeken, films en series. Aan het einde van de serie wordt alles duidelijk, dan pas begin je alles te begrijpen. De serie heeft 1 seizoen en het is nog niet duidelijk of er een 2e seizoen aan komt.

Dynasty

Natuurlijk kon ik deze serie niet missen! Dynasty die nu op Netflix staat is een remake van de oude serie van vroeger. Nu weet ook eindelijk iedereen waar mijn naam vandaan komt. De huidige dynasty is natuurlijk echt van deze tijd. Wel is het verhaal bijna hetzelfde en de personages natuurlijk ook. Dynasty gaat over het leven van Fallon en draait om de rijke familie van Amerika. Geld, liefde, chantage en nog zoveel meer komt er in deze soapserie voor. De serie heeft nu 4 seizoenen staan op Netflix maar er komt nog een 5e seizoen aan!

Queen Of The South

Ook een van mijn meest favoriete series ooit! Queen Of The South gaat over een vrouwelijke drugsbaron, Teresa Mendoza, die midden in een drugskartel terecht komt. De serie is vanaf het begin al spannend en er is geen moment saai. Als je van een goed verhaal houdt en een serie waar veel actie in zit, dan is het de moeite waard om te kijken. De serie heeft 5 seizoenen, helaas zal er geen 6e seizoen meer komen.

The Vampire Diaries

Iedere jonge vrouw heeft deze serie vast wel gezien. The Vampire Diaries, met als hoofdpersonage Elena Gilberts, gaat over een jonge vrouw die verwikkeld raakt in vampier zaken. En nee, niet het soort vampier wat je gewend bent te zien op televisie, maar hele knappe vampiers. Er speelt veel actie en liefde in de serie. De serie heeft 8 seizoenen, je bent voorlopig wel even zoet!


4 gedachten over “Mijn favoriete series op een rij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *