Panterprint woonaccessoires deel 2

Panterprint woonaccessoires deel 2

Eerder heb ik jullie in een blog artikel kennis laten maken met hele leuke panterprint woonaccessoires. Natuurlijk staat dit bij mij nooit stil en kom ik zelf ook aan hele leuke panterprint woonaccessoires waaronder de geweldige panterprint waterkoker!

Panterprint waterkoker

Wist je nog dat ik vertelde over de geweldige panterprint waterkoker? Eindelijk heb ik deze nu ook in mijn keuken staan! Overal waren deze uitverkocht maar heb deze dus kunnen bemachtigen via 2dekansje! Voordeel, het is daar stukken goedkoper en ik zal je uitleggen waarom. 2dekansje verkoopt internet retours tegen een lage prijs. Deze waterkoker van Bourgini is een ongebruikt product uit de restvoorraad van de leverancier. Ideaal toch?

Panterprint woonaccessoires deel 2

Panterprint kerstballen voor in de kerstboom

Hier gaat binnenkort nog een uitgebreide blog over komen maar ik kon het niet laten om deze met jullie te delen! Alles in Wonderland verkoopt deze geweldige kerstboom hangers voor in de boom! Ben jij nou een echte panterprint fan? Dan zijn dit wel hele bijzondere hangers! En die piek is toch ook enorm geweldig?

Panterprint woonaccessoires deel 2

Schilderij

Mijn lieve vriendin Jasmina bracht pas geleden deze geweldige panter schilderij in het zwart wit! Hier was ik natuurlijk meteen verliefd op en hangt nu in mijn woonkamer boven de side table. Deze kun je kopen bij de Action.

Panterprint woonaccessoires deel 2

Senseo koffie mokken

Bij de Hoogvliet word ik altijd misleid door de koopjeshoek! Bij iedere Hoogvliet staan er rekken met bakken vol met leuke dingen om te kopen. Waaronder ook deze print Senseo koffie mokken. Iets wat ik natuurlijk never nooit niet kan laten staan!

Panterprint woonaccessoires deel 2

Cheetah vaas met gouden rand

Toen ik deze vaas kreeg heb ik zowel de eigenaar van de Decoratie at Home en mijn vriendinnen tien keer vertelt hoe blij ik met deze vaas ben! Direct verliefd en het staat zo warm en mooi in mijn woonkamer. Niet verklappen dat ik het ook al meerdere malen heb verplaats! Nu staat die mooi in mijn industriële wandkast.

Panterprint woonaccessoires deel 2

Panterprint poef

Een poef is onmisbaar in huis, helemaal als deze van panterprint is. De poef gebruik ik tegenwoordig voor alles. Als ik lekker op de bank zit met mijn voeten boven de vloer, de andere keer om er een plant op te zetten of gewoon als decoratie laten staan. De poef komt van Jaidys Musthaves. Zij verkopen er ook een bijpassende panterprint stoel bij.

Panterprint woonaccessoires deel 2

Onderzetters van panterprint

Jaidys Musthaves verkoopt ook hele leuke onderzetters van panterprint. Ook iets wat bijna iedereen wel in huis heeft! Deze gebruik ik dus altijd.

Panterprint woonaccessoires deel 2

Decoratie boeken

Nog iets waar ik enorm verliefd op ben geworden en direct in mijn nieuwe industriële wandkast heb geplaatst. Deze decoratie boeken met in het midden een boek met panterprint verwerkt. Te verkrijgen bij La Lune Boutique.

Panterprint woonaccessoires deel 2

Panter zeephouder

Tijdens mijn shop avonturen kom ik weleens wat tegen dat ik denk: dat moet ik hebben! Herken jij dat? Deze leuke panter zeephouder kwam ik tegen bij de Kwantum voor maar € 5,-

Panterprint woonaccessoires deel 2

Nog meer Kwantum!

Ook het leuke panterbeeldje komt van de Kwantum vandaan welke ik cadeau heb gekregen van onze model Eefje!

Panterprint woonaccessoires deel 2

Panterprint kaars

Nog een hele leuke cadeau die ik van Eefje heb mogen ontvangen. Een grote panterprint kaars! Ik vond het zonde om het aan te steken maar het staat zo gezellig in huis. Eefje heeft deze bij de Action vandaan.

Panterprint woonaccessoires deel 2

Panterprint nummerbord

Er ontbrak nog één ding in mijn woning, oftewel in miijn voortuin en dat was een nummerbord! En Fallon zou Fallon niet zijn als dit geen panterprintje zou zijn! Te verkrijgen bij Lxry Woodz.


4 gedachten over “Panterprint woonaccessoires deel 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *