Toffe panterprint woonaccessoires

Toffe panterprint woonaccessoires

Voor degene die mij een beetje kennen, weten dat ik gek ben op panterprint. Dit is eigenlijk gekomen door mijn oma! Vroeger was oma al gek op panterprint. Als wij samen gaan winkelen, dan gaan wij altijd opzoek naar kleding met een panterprint erop. Tegenwoordig is panterprint niet meer weg te denken uit de winkels tot geweldige woonaccessoires aan toe! Ik ben wezen zoeken en heb veel rondgevraagd wat iedereen in huis heeft qua woonaccessoires in panterprint. Je kunt panterprint in je interieur combineren met onwijs toffe woonaccessoires!

Waterkoker in panterprint

Hoe gaaf is dit! Een waterkoker in een panterprint design. Dit staat geweldig in de keuken, valt op en je wil nooit meer wat anders als jij helemaal gek bent op dit printje. Te koop bij de Blokker, Bol.com en Coolblue!

Onderzetters

Kelly’s Woondeco verkoopt hele leuke onderzetters in panterprint. Daarnaast heeft zij diverse panterprintjes op voorraad, ook een tijgerprint en zelfs een zebraprint! Genoeg uit te kiezen dus. De onderzetters zijn te verkrijgen via www.kellyswoondeco.nl/onderzetters

Handgemaakte bloempotten op standaard

Dit vind ik persoonlijk een van de leukste woonaccessoires! Handgemaakte bloempotten op standaard in een panterprint. House of Jungle verkoopt deze leuke bloempotten in 3 soorten varianten panterprint. Inclusief 16 soorten dierenprint mocht je op zoek zijn naar een ander printje.

Panterprint mok

Je koffie drink je voortaan uit een panterprint mok. Hoe leuk is dat?! Miranda verkoopt op haar website nog veel meer panterprint accessoires. Daarnaast zijn de panterprint mokken ook te bestellen met een tekst erop.

Set panterprint vazen

Lak of Smak verkoopt hele leuke panterprint vazen. Decoreer hoe jij dit wil, zoals op de foto of je plaats er (nep) bloemen in. Daarnaast verkopen ze ook nog hele leuke panterprint vlaggen, muurstickers, notitieblokken en werkplanners.

Panterprint behang

Dit vind ik dus helemaal geweldig! Panterprint behang, hoe gaaf is dat. Brigitte liet ons binnen kijken in haar woning en wat staat dit toch leuk! Het geeft warmte, is opvallend en helemaal super voor de panterprint fans! Het behang kun je kopen bij www.corola.nl

Cadeau tasjes van karton

Wil jij een cadeau geven aan een panterprint fan? Dan zijn deze geweldige cadeau tassen ideaal om mee te verpakken! Neem snel een kijkje bij www.touchofclass-styling.nl

Sfeerkaars

En wat is nou de allerleukste winkel van Nederland en verkoopt nu volop panterprint accessoires? De Action!

Panterprint kussens

Kussens ontbreken niet meer in de woonkamer en slaapkamers als sier! Ook deze leuke panterprint kussen springt eruit. Te koop bij www.pilotastoerwonen.nl

Weerstandsbanden in panterprint

Fitness bazen opgelet! Ook weerstandsbanden zijn er tegenwoordig in panterprint te koop. Te koop bij www.inshapestore.nl

Panterprint voor de kleintjes

Ben je nou op zoek naar een leuke panterprint accessoires voor in de babykamer? Dan ben je bij www.babybirdstore.com aan het juiste adres!

Dekbed overtrek

Een nieuw en schoon dekbed overtrek is niet alleen fijn maar ook nog eens heel leuk! Tegenwoordig zijn er alle soorten te verkrijgen. Maar als panterprint fan zijn de panterprint dekbed overtrekken toch wel het allerleukst! Ga langs de Kruidvat want zij verkopen dit regelmatig!

Panterprint lampen

Dit gaat niet meer lang duren voordat deze geweldige lampen in mijn woonkamer staan! Er bestaan vele soorten woonaccessoires in panterprint. Maar lampen, dat had ik nooit kunnen bedenken. Shop snel bij Liefs Gigi!

Woondeken in panterprint

Wie heeft het tegenwoordig nou niet? Een heerlijke woondeken, vooral als het koud is! Lekker bankhangen met je dekentje of gewoon voor de sier over je bank heen. Te koop bij www.lamarwoonaccessoires.nl

Een kijkje in huis bij Eva!

Dan gaan we door naar de allergrootste panterprint fan van de eeuw, Eva! Eva is wild van panterprint. En niet zomaar wild, nee ze heeft haar huis, auto en kleding vol met panterprint. En hoe zij dit heeft ingedeeld is geweldig om te zien. Coronaproef en op afstand heeft Eva mij foto’s gestuurd nadat ik haar heb gevraagd of zij wat spulletjes heeft in panterprint. Ik had veel verwacht, maar niet dit. En ik vind het geweldig! Je kunt Eva volgen op Instagram! https://www.instagram.com/eefje_d_m


7 gedachten over “Toffe panterprint woonaccessoires”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *