Als je nieuwe thuis je leven veranderd

Als je nieuwe thuis je leven veranderd

De een verhuisd omdat er een gebrek is aan ruimte, de ander verhuisd omdat de buurt waar men woont niet meer fijn is en sommigen verhuizen om een boek af te sluiten en nieuwe herinneringen te maken. Ik behoor tot de laatste twee voorbeelden.

Oude appartement

10 jaar lang heb ik, samen, in een flat gewoond. Om daar te starten als 2 jonge mensen was natuurlijk ideaal, ook de huurprijs en het kook gas waar je slechts een vast bedrag per maand voor betaalde was fijn! Met de jaren werd natuurlijk wel de huur verhoogd maar nog steeds woonde ik in een betaalbare appartement van bijna 100 m².

Klein was het zeker niet! Een ruime balkon op het zuiden, grote kamers en zelfs een leef keuken! Dit deed mij denken aan de leef keuken die wij hadden in mijn ouderlijke huis in Den Haag. Toen ik mijn appartement ging bezichtigen voelde het ook meteen goed! Ik was zo enorm blij.

Jaren gingen voorbij

Met de jaren ging de buurt snel achteruit. Steeds meer groepen die zich vermaakte met alcohol en drugs in parkjes, meer criminaliteit waarbij ik zelfs vanaf balkon zag dat de politie wapens trok en ook geweld tot bijna moord aan toe in de buurt! Ik voelde mij er totaal niet meer veilig! Helaas gebeurde dit in de flat zelf ook steeds vaker.

Ook mijn herinneringen in het huis na een relatie van 10 jaar waren niet fijn. Deze waren meer slecht dan goed. En dan zit je alleen in zo’n huis waar van alles is afgespeeld en opeens voel je je er ook niet meer thuis!

Aanbod nieuw huis

In augustus was ik aan het reageren op huizen, ik dacht laat ik eens even kijken. Ik ging er niet vanuit dat ik iets zal krijgen omdat het tegenwoordig lastig is om een huis te krijgen. Begrijp dat ik dan ook totaal verast was toen ik een brief kreeg dat ik 1e stond op een huis, een eengezinswoning en dat zelfs op een hoek!

Twijfels

Het bizarre is dat ik zelfs nog getwijfeld heb en ik heb geen idee meer waarom! Iedereen dacht dat ik gek was geworden en vond het bizar dat ik twijfelde. Voor mij was dit gewoon een enorme stap en een totale verandering. Ik heb het huis bezichtigd en mijn ouder meegenomen, want zij zijn degene die mij hier altijd wel een doorslag in geven. Ik heb direct JA gezegd. Dit was een kans en die kon ik gewoon niet laten schieten!

Mijn thuis!

En nu? Dit is mijn thuis, mijn plekje waar ik mijzelf mag zijn, mijn woning die ik mag inrichten zoals ik dat wil en de plek waar ik mijn eigenwaarde heb terug gevonden. En ik vind het hier heerlijk! Het heeft mijn leven veranderd ondanks dat ik snel een burn-out kreeg ben ik van mening dat dit kwam nadat ik eindelijk rust had in mijn leven. Door mijn burn-out ben ik mijzelf beter gaan leren kennen en weet ik ook veel beter mijn grenzen te bewaken.

De tuin

Eerder heb ik je meegenomen in mijn grote tuinverbouwing en die is nu ook eindelijk af! Mocht je de resultaten nog niet gezien hebben, deze kun je hier zien. En in de tussentijd is mijn panterprint verslaving ook uitgebreid. Zoals ik al zei: hier kan ik volledig mijzelf zijn, hier ben ik mij eigen nu pas aan het ontwikkelen en dat zelfs op een leeftijd van 32 jaar.

Nummerbord

Er was nog één ding nodig om te doen, een afsluiter van mijn leven hiervoor en een start voor een nieuw leven. En dat was een nummerbord! Voor iemand anders een simpel to do stap voor mij een bijzondere bevestiging. Ik heb contact gemaakt met Lxrywoodz en alleen zij konden precies voldoen aan hetgeen wat ik wilde! Een panterprint nummerbord zonder te hoeven boren! standaard geleverd met stevige watervaste dubbelzijdige tape want ander duurt het jaren bij mij!

Naambord gemaakt door Lxrywoodz

Lxrywoodz

Lxrywoodz doet nog veel meer dan alleen nummerborden/naamborden maken. Denk aan leuke onderzetters, handgemaakte serveerplanken waarvan het hout 100% duurzaam is. Maar ook geboorte hexagons met veel designs!

Er is nog veel meer, eigenlijk heel veel meer! Sowieso ben ik er al helemaal gek op als een bedrijf zelf dingen maakt en wanneer ik lees dat het hout 100% duurzaam is dan heb je het aan mij al verkocht.

Nu het feest Sinterklaas er bijna aankomt is het zeker leuk om alvast een kijkje te nemen bij Lxrywoodz voor de Sinterklaas artikelen. Daarnaast is een gepersonaliseerd cadeau altijd bijzonder om te geven.

Dit artikel betreft een samenwerking met Lxrywoodz. Gebaseerd op mijn persoonlijke mening en mijn eigen schrijfwijze.


3 gedachten over “Als je nieuwe thuis je leven veranderd”

  • Leuk, dat je een plekje voor jezelf hebt. Zelf merk ik dat ik ook niet zo goed met rust om kan gaan. Tevens vind ik het nummerbord ook leuk, zo maak je toch meer een eigen thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *