De hexagon custtomshapes hype!

De hexagon custtomshapes hype!

Heb jij ze al voorbij zien komen, de hexagon (zeshoekige) wanddecoratie? Ik wel en sterker nog, ze hangen bij mij al aan de muur! Als we toch bezig zijn met het aanpakken van het huis, dan behoord wanddecoratie daar ook bij. Al vaker zag ik deze nieuwe hype voorbij komen wat er toch voor zorgde dat ik, zoals altijd, Pinterest ging afstruinen.

Custtomshapes

Custtomshapes zijn mini schilderijen welke je samen kunt combineren met bijvoorbeeld je eigen foto’s, teksten, een mooie vakantie foto of gratis afbeeldingen van het internet. Ook kun je zelf kiezen welke vorm je wil, althans een keuze maken uit de mogelijke vormen. Denk aan rond, vierkant en dan heb je mijn favoriet hexagon.

Bij Herinneringen op linnen worden de Custtomsshapes gemaakt van het materiaal forex. Forex is een een lichtgewicht kunststof van geschuimd PVC. Wat ik erg mooi vind aan het materiaal forex is dat het een matte afwerking heeft. Foto’s en ander soort beelden komen hierdoor mooi naar voren toe.

Hexagon

Zoals ik al eerder aangeef vind ik de hexagon een prachtige vorm voor de custtomshapes. Voordat ik uberhaupt ooit dacht aan het aanschaffen van cuisstomshapes ging mij voorkeur al uit naar deze vorm. Ook omdat je het zelf een beetje kunt indelen bij het ophangen van de custtomshapes.

Herinneringen op linnen

In samenwerking met Herinneringen op linnen heb ik 16 stuks prachtige custtomshapes mogen bestellen. Ik heb gebruikt van hun beeldbank omdat ik eigenlijk geen foto’s wilde maar prachtige plaatjes welke passen in mijn woning. Kun je mijn fotobehang in mijn slaapkamer nog herinneren? Of die gave panter naadloos fotobehang onder mijn trap? Natuurlijk, ook dit zou iets met dieren worden!

Dieren en teksten

De beeldbank gaf mij dan ook een ruime keuze en ik besloot om te kiezen voor dieren in de jungle en teksten. Ook de tekst Hakuna Matata niet te vergeten! The Lion King is tenslotte mijn favoriete Disney film!

Vorm geven

Toen ik de cusstomshapes ontving ben ik gelijk aan de slag gegaan want ik kon natuurlijk weer niet wachten! Ik heb eerst zelf een vorm gegeven hoe ik de cusstomshapes aan mij muur wil hebben hangen. Ik heb er trouwens voor gekozen om ze op te hangen in de gang omdat het daar nogal leeg was en dit wel zorgt voor een leuk binnenkomer. Nadat ik de custtomshapes een vorm heb gegeven ben ik nog even de instructies gaan lezen, voordat het fout gaat!

Alles klaar zetten

Perfectie schiet er bij mij ook altijd in dus een waterpas en een centimeter waren voor mij op dat moment wel handig. Als je eenmaal de eerste custtomshape hebt geplaatst verloopt de rest soepel. Maar het is wel zo fijn om te weten waar je het hangt en dat het recht komt te hangen. Ook zit een onwijs handige afstandhouder bij zodat je de custtomshapes makkelijk recht kunt hangen. Ook zorgt het ervoor dat de ruimte tussen de custtomshapes hetzelfde is.

Ophangmateriaal

Goed om te weten! Er zijn twee soorten ophangmaterialen. De cussttomshapes zelf hebben een magnetisch ophangsysteem dus dat maakt het recht plaatsen of af en toe verschuiven makkelijker.

Maar als het gaat om te tape moet je wel weten welke het beste bij je past. Zo heb je een permanente tape en een verwijderbare tape. Ik heb gekozen voor de permanente tape omdat dit voor mijn gevoel steviger is. Een mogelijkheid is dat ik de tape niet schadevrij kan verwijderen van de muur. Maar goed, dat zie ik voorlopig nog niet gebeuren op de custtomshapes te verwijderen.

Kwaliteit en service

Ik ben zo tevreden over de kwaliteit, iets wat ik niet had verwacht. Daarnaast heb ik ook nog nooit custtomshapes gehad dus kon het mij niet voorstellen, maar dit is een hartstikke leuk concept en het materiaal is boven verwachting mooi en goed.

Ook de service niet te vergeten. Herinneringen op linnen verzend snel en verpakt het ook goed zodat je weet dat het niet kan beschadigen. Dat zijn de kleine dingen waar ik vaak op let bij een bedrijf. En natuurlijk ben ik onwijs blij met mijn nieuwe custtomshapes en heb ik al hele leuke reacties hierop mogen ontvangen.

Dit artikel betreft een samenwerking met Herinneringen op linnen. Gebaseerd op mijn persoonlijke mening en mijn eigen schrijfwijze.


7 gedachten over “De hexagon custtomshapes hype!”

  • Ik vind het helemaal goed van je dat je zelfs een waterpas hebt gebruikt! Een dergelijke invesetering van je tijd en moeite levert natuurlijk wel een mooier resultaat op. Ik moet bekennen dat ik daar zelf vaak te ongeduldig voor ben, met alle gevolgen vandien.

  • Ja, ik vind die hexagons echt superleuk. Het lijkt me ideaal om ze eens in de zoveel tijd een update te geven. Ik ben nog steeds aan het twijfelen of ik ze een keer aan wil schaffen. Leuk om te lezen en zien hoe jij het hebt gedaan. Enne… die waterpas is wel handig. Dat zou ik zelf helemaal vergeten en dan hangt het schots en scheef. Hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *