Panterprint fotobehang

Panterprint fotobehang

Op mijn blog zie je vaker onderwerpen voorbij komen over panterprint en ontwerpen daarvan. Maar wat ik nu aan een pronkstuk heb in huis, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden! Een panter op fotobehang. Het is net echt, oogt geweldig als binnenkomer en ik ben er werkelijk verliefd op!

Slaapkamer

Het huis aanpakken gaat bij nooit op volgorde. Ik kan dat ook niet. Plannen in dit soort situaties is voor mij een no go en wanneer ik wat bedenk voor een ruimte in huis, dan gaan dit soort dingen dus kris kras door elkaar. Maar de uitkomst is altijd hetzelfde en ik ben weer blij.

Mijn slaapkamer muren waren nog niet gedaan toen ik hier kwam wonen. Een likje verf, jazeker. Maar het spatte nou niet echt warmte en gezelligheid uit. Tijd voor een leuke behang! Wat ik niet wist is wat fotobehang voor effect geeft op zo’n grote muur. In eerste instantie wilde ik voor een panterprintje gaan. Toen bedacht ik mij; nee ik wil een panter! En daarna dacht ik; ik wil een panter op fotobehang!

Sticky Decoration

Mijn interieur, mijn persoonlijkheid. Als ik een bedrijf vind waar dat mogelijk is dan heb jij mij al als klant te pakken! In samenwerking met Sticky Decoration heb ik een prachtige fotobehang mogen uitkiezen. Ik heb niet eens zelf een foto gezocht maar deze zo van hun beeldbank vandaan! Ik denk dat ik ook echt maar 5 minuten heb gezocht op hun pagina en ik was er al uit. Zo snel ging dat. Als iets je aanspreekt en je bent er direct verliefd op, dan is dat de juiste keuze!

Ik had slecht één vraag aan Sticky Decoration en dat was of de panter omgedraaid kon worden naar de andere kant. Dit omdat dit beter oogt in mijn slaapkamer en hierdoor ook beter zichtbaar zou zijn. Zo gezegd zo gedaan en het afleveren was al in een paar dagen geregeld. Sticky Decoration en ik wisten niet van elkaar dat wij ons zo vlak bij elkaar bevonden. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en ik woon in Zoetermeer. Zij hebben het fotobehang zelfs persoonlijk afgeleverd inclusief speciale lijm en alle tools welke je hiervoor nodig hebt. Dit is mijn leukste samenwerking ooit!

Nog veel meer

Sticky Decoration heeft nog veel meer dan alleen fotobehang! Denk aan behangcirkels, deurstickers, interieurfolie, kaststickers en een keuken wrapservice.

Deurstickers

Er rest mij nog een ding en dat is in de toekomst een deursticker van Sticky Decorations! Wist je dat ik niet eens wist dat dit bestond? Ik ben er helemaal weg van! Daarnaast is het ook nog eens zo handig, je hoeft niet meer te verven en plakt er zo een geweldige sticker overheen precies naar jouw smaak!

Fotobehang plakken

Als je heel eerlijk mijn mening wil weten over het plakken van fotobehang? Het is een langdurige en soms lastige klus waarbij je je aandacht op moet houden. Ik denk dat ik er ongeveer twee a drie uurtjes mee bezig ben geweest. Maar natuurlijk kan ik je tips meegeven over behangen en alles wat je als beginner moet weten! Ik ben al een perfectionist en voor mij moest dit perfect gedaan worden! Wel kan ik je vertellen dat ik zo trots was op mijzelf na het afronden van mijn prachtige muur!

Aanzicht

Als ik naar boven toe loop, mijn slaapkamer in, dan is het aanzicht prachtig mooi! Mijn slaapkamer oogt zo anders door mijn nieuwe fotobehang. Je kunt er ook niet omheen. De kop van de panter is het eerste wat je ziet en het oogt zo levensecht! Dat zelfde effect heb ik met mijn naadloze fotobehang op mijn muur beneden aan de trap. Het valt op maar oogt niet te druk. En als je, net zoals ik, gek bent op panterprint en dieren uit de jungle dan is dit toch een pracht stukje in je woning.


8 gedachten over “Panterprint fotobehang”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *