Naadloos fotobehang op je muur

Naadloos fotobehang op je muur

Zoals de meeste weten ben ik de laatste maanden bezig in mijn woning en richt ik mij vooral op interieur en design. Maar ook op het opknappen van mijn woning. Ik woon hier sinds September en heb sinds een aantal maanden de tijd om lekker te klussen en het leuk inrichten van mijn woning.

Het muurtje onder de trap

Toen ik hier net kwam wonen, heb ik het muurtje onder mijn trap geverfd in een taupe kleur. Ik dacht dat dit eruit zou springen omdat een muur in de woonkamer ook deze kleur heeft. Het zag er, achteraf gezien, oersaai uit, deed niets met de gang en de muur was ook niet mooi gestukt. Het sprong er totaal niet uit en ik vind toch wel dat je een effect dient te creëren met een kleine muur als deze.

Jammer genoeg heb ik geen before foto gemaakt, maar had ik nog wel een foto welke ik eerder naar mijn moeder heb toegestuurd om aan te tonen dat dit muurtje moet veranderen. Zoals je ziet op de foto, sprong de kleur er niet meer mooi uit en was de muur zelf ook niet heel mooi meer. Tot irritaties aan toe, want je loopt er iedere dag langs!

Wat ga je doen met zo’n muur?

En wat ga je dan doen met zo’n muur? Ik heb antracieten plavuizen in de gang welke doorlopen naar de keuken toe. Zelf vind ik dit een prachtige kleur, is goed zichtbaar en ook heel makkelijk in onderhoud. De muren zelf zijn wit, de trap en leuning is wit alleen de treden moeten nog gedaan worden. Na het klusje geklaard was, wist ik ook precies wat ik op de trap wil hebben! Daarover later meer.

Jullie weten ondertussen wel dat ik van panterprint houd maar ook dieren, en dan vooral die uit de jungle, vind ik erg mooi. Maar een panter of een jaguar zijn zeker mijn favoriet. Echter, een panterprint op de muur vond ik net iets to much maar wilde toch iets in die trant terug laten komen.

Verder dan dat kwam ik eigenlijk niet. Je kunt je er ook nog niets bij voorstellen want je hebt geen enkel idee hoe dit staat of uitpakt. Wel wist ik één ding zeker, ik wil fotobehang! Tegenwoordig is fotobehang niet meer weg te denken en de kwaliteit van dit behang is zoveel beter! Het is waterafstotend en krasvast en is het UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon.

Print centraal

Ik kwam met Print Centraal in contact omdat dit bedrijf, na mijn zoektocht, eruit sprong. Een goed teken dacht ik en ik kwam in contact. Wat ik enorm fijn vind is dat Print Centraal echt met je meedenkt! Zeker als je als klant zijnde gewoon zelf even niet weet welke kant je op moet, is de service bij Print Centraal uitstekend! Dat geeft toch al een fijn gevoel, zeker als je soms besluiteloos bent als ik. Samen kwamen wij uit op de naadloos fotobehang en kreeg ik advies voor het kiezen van een design. Er waren zoveel mogelijkheden!

En als het nodig is dan passen zij zelf nog het een en ander aan, aan het design. Het is fijn om niet één standaard design terug te zien maar ook je voorkeuren daarin te geven. Na alles besproken te hebben is dit het resultaat geworden van het design.

Wanneer je zelf geen foto op het juiste formaat kunt aanleveren, dan zorgt Print Centraal ervoor dat dit voor jou in orde wordt gemaakt. Zorg er wel voor dat de foto’s een goede resolutie hebben. Niet te vergeten, bestel altijd 5 cm extra! Dit omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.

Het design

Ik wilde koste wat het kost een panter op het fotobehang! Maar waar Print Centraal goed aan heeft mee gedacht is de achtergrondkleur. Dit pas perfect bij het witte achtergrond en mijn antracieten plavuizen! Ken je dat, dat je staat te popelen om iets wat je er graag wil hebben? Dat gevoel kreeg ik dus direct en het moest nog besteld worden.

De levering

Een aantal dagen later kwam mijn bestelling binnen. Goed verpakt en beschermd en ik moest en zal het direct uitpakken om te zien wat het geworden is. Naar verwachting zag het op het naadloze fotobehang nog mooier uit dan op de foto zelf. Ik wist dat er een deel van het behang zou wegvallen door de schuine muur.

Behangen maar!

Fotobehang- lijm had ik al klaar liggen. Mijn stiefvader zou het muurtje gaan behangen, maar iedereen die mij een beetje kent weet dat ik hier geen geduld voor heb. Zeker wanneer ik zo enthousiast ben. Vaak ben ik ’s avonds ineens actief en dit was voor mij het perfecte moment om lekker aan de slag te gaan.

Op dat moment had ik wel geduld nodig want het moest perfect gedaan worden. Ik bespaar jullie mijn onhandige manier van werken, van het uitsnijden en het lijm welke overal terecht kwam behalve op de muur. Maar al met al is het mij gelukt en het resultaat is verbluffend! Het is nog mooier dan verwacht zelf en wat komen de kleuren ontzettend goed uit. Dit is precies wat ik wilde, het springt eruit en het is aanwezig. Ik kijk iedere dag tegen een panter aan met een mooie antracieten achtergrond. En wat een verschil vergeleken hoe het er eerst uit zag!

De diensten van Print Centraal

Print Centraal doet veel meer dan naadloos fotobehang, welke je zeer voordelig kunt bestellen, maar ook nog eens 250+ andere premium printmedia artikelen voor branding og interieur. Een absolute aanrader als je het mij vraagt!

Je kunt het zo gek niet bedenken! Behangcircel, foto op aluminium, placemats, tuinposters maar ook deurhangers, banners, vlaggen en reclameartikelen. Ik kom zeker terug en dan bestel ik iets van reclame voor mijn website!

Kortingscode

Tevens heb ik een kortingscode voor je! Met de code FAITHLY21 ontvang je 10% op een artikel naar keuze bij Print Centraal. De code kun je invullen bij het afrekenen en is geldig t/m 31 augustus 2021.


6 gedachten over “Naadloos fotobehang op je muur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *