Scoor gratis producten online: de topwebsites voor gratis producten en samples

Scoor gratis producten online: de topwebsites voor gratis producten en samples

Naast besparen op boodschappen is het natuurlijk ook hartstikke leuk om zo nu en dan wat gratis te mogen ontvangen, toch? Dit scheelt niet alleen in je portemonnee, maar is ook nog eens leuk om te krijgen! Let hierbij uiteraard wel op doorlopende en stilzwijgende abonnementen. Eerder heb ik hier een blogartikel over geschreven, dus mocht jou dit overkomen, neem dan al mijn tips hierin mee over hoe je ervan afkomt! Uiteraard deel ik alleen links die veilig zijn en waar jij producten echt gratis zult ontvangen. Lees snel verder!

Gratis producten bij Gratiz

Op Gratiz kun je een volledige lijst vinden met gratis producten en samples die jij kunt aanvragen. Daarnaast delen zij ook de leukste prijsvragen die momenteel in omloop zijn. Het is zeker de moeite waard om even te kijken!

Gratis producten bij Gratis

Deze site is al jarenlang bekend en deelt dagelijks weer nieuwe gratis producten en samples, evenals leuke acties en geld-terug-acties die momenteel in omloop zijn.

Alles voor niks

Een fijne en vooral ook overzichtelijke site is Alles voor Niks. De acties die daar lopen zijn dan ook ontzettend leuk! Denk aan gratis kaartjes voor de Negenmaandenbeurs, 2 kaarten voor de Huishoudbeurs, een gratis postzegel bij Greetz, proefnummers van een magazine, of 75 dagen lang gratis luisteren naar boeken.

Xgratis

Op www.xgratis.nl kun je ook heel veel gratis producten en leuke acties terugvinden. Daarnaast hebben zij alles netjes gecategoriseerd, wat het makkelijker maakt om op zoek te gaan naar gratis producten, samples en leuke acties.

Gratis 24/7

Ook zo’n fijne en overzichtelijke site waar acties worden gedeeld op diverse sociale media kanalen, is www.gratis247.nl. Dit is echt niet te missen! Ben je een echte tijdschriftfan? Dan hebben zij ook leuke acties hierover die op de website worden gedeeld. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Scoor gratis producten online: de topwebsites voor gratis producten en samples

Gratis voor baby’s en (aanstaande) mama’s

Een overzichtelijke website speciaal voor baby’s en aanstaande mama’s. Hier vind je alleen producten die hiermee te maken hebben en geeft je een goed overzicht. Denk aan De Blije Doos, een baby welkomsttas van Kruidvat, of een leuke geboortedoos.

Gratis World

Een website van Gratis World, vol met leuke acties, gratis producten en samples, kortingscodes en winacties. Wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief, maak je ook nog eens kans om een Action cadeaukaart van €25 te winnen!

Spydeals

En laten we vooral Spydeals niet vergeten, die een extra kopje heeft waar je gratis producten kunt vinden. Hier vind je vooral leuke gratis kaarten voor uitjes, beurzen, tijdschriften voor de jeugd, kaarten voor het museum en gratis reisproducten.

Scoor gratis producten online: de topwebsites voor gratis producten en samples

Gratis Cursussen

Niets is fijner dan jezelf te ontwikkelen door het volgen van een cursus, en het wordt nog beter als dit gratis kan! Je leert iets nieuws, het kost niets, en het staat ook nog eens mooi op je CV!

Gratis voor vrouwen!

Ook aan de vrouwen is gedacht. Op deze site vind je uitsluitend gratis producten en samples voor vrouwen! De website wordt up-to-date gehouden, en dagelijks ontdek je er leuke en nieuwe dingen.

Gratis producten 24/7

Nee, dit is niet dezelfde webpagina als die eerder is genoemd. Het betreft www.gratisproducten247.nl. Naast de website is er ook een leuke actie! Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak iedere maand opnieuw kans op een Albert Heijn cadeaubon ter waarde van €50!

Gratis staaltjes

De website van Gratis Staaltjes verschilt van de andere sites die hierboven zijn genoemd. Ze bieden verschillende producten en delen momenteel leuke acties op hun website. Bovendien verstrekken ze informatieve details over potentiële thuiswerkbanen: https://gratisstaaltjes.nl/thuiswerk

Nog veel meer sites voor leuke en gratis producten en samples

Er zijn nog veel meer websites waar je gratis producten en samples kunt aanvragen. Hier is een volledige lijst:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *