Dit zijn de schoenen trends voor 2024

Dit zijn de schoenen trends voor 2024

Schoenen trends: ik ben iemand die altijd vooraan staat als het gaat om nieuwe sneakermodellen. Zo heb ik altijd de nieuwste sneakers van Nike, Adidas en ook New Balance. Ik ben er gek op en heb er nooit genoeg van. Normaal gesproken ga ik niet zo mee met nieuwe trends, behalve als het om schoenen gaat. Wat zijn nu de schoenen trends voor 2024? Lees hier alles over in dit blogartikel!

UGG is weer terug en is de schoenen trend van het jaar!

UGG’s zijn al heel wat jaren in de mode geweest, hoewel het een tijdje minder was, zijn ze nu weer helemaal terug. Vooral de mini UGG’s en pantoffels zijn momenteel in de mode. Naast dat ze lekker warm zijn voor in de winter, voelen deze schoenen ook aan als pantoffels tijdens het lopen. Er zijn diverse modellen die momenteel in de mode zijn en echt als schoenen trend gelden. Door hun hernieuwde populariteit raken ze vaak uitverkocht, zowel in winkels als online.

New Balance sneakers

Heel wat jaren geleden waren de New Balance 574-modellen helemaal in trek! Nu zijn de New Balance 530-modellen de best verkochte sneakers van dit en volgend jaar. Natuurlijk heb ik het nieuwste model weten te bemachtigen en ik kan je vertellen, ze lopen heerlijk! Sneakers zijn niet meer weg te denken in deze tijd en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ik heb gekozen voor een beige model en dit past zeker in het plaatje van de schoenen trends voor 2024.

Dr. Martens zijn weer helemaal terug!

De Dr. Martens zijn weer helemaal terug. Of zijn deze kwaliteitslaarzen ooit echt uit de mode geweest? Jaren geleden waren ze enorm hip! Opvallend is dat mensen in de winter echt op zoek zijn naar goede schoenen die ook nog trendy zijn. Dr. Martens zijn vrij prijzig, maar ze bieden de beste kwaliteit die je je maar kunt voorstellen. De 1460 Pascal Virginia (leren veterlaarzen) zijn toch wel de bekendste in deze categorie. Wanneer je deze laarzen aanschaft, is het wel belangrijk om ze eerst goed in te lopen. Uiteindelijk zullen ze zich naar je voeten vormen.

Dit zijn de schoenen trends voor 2024

Loafers schoenen

Misschien niet helemaal mijn type schoen, maar ze zien er wel enorm chique uit! De Loafers zijn ook in 2024 helemaal in de mode! Vooral de suède zwarte en beige kleuren zijn populair. Echte Loafers hebben een hak, maar ze worden voornamelijk verkocht in een plat model en zijn heerlijke, comfortabele instappers zonder veters die je hoeft te strikken.

Cowboylaarzen

De Cowboylaarzen zijn weer helemaal terug van weggeweest en vormen dé schoenen trend van 2024! Het is een leuke westernlook die je kunt combineren met tal van leuke rokken en jurken, maar ook perfect staat bij een goede skinny jeans. Deze laarzen zijn verkrijgbaar in zowel lage als hoge modellen.

Grove sneakers

Grove sneakers waren al in, maar ze worden steeds populairder! Of je nu gaat voor volledig witte, beige of neonkleurige sneakers, ze zijn allemaal verkrijgbaar. Ik ben echt helemaal gek op sneakers, zoals ik eerder al aangaf, heb ik altijd de nieuwste modellen van bekende merken. Dit is ook het enige waar ik graag wat geld aan uitgeef, naast mooie merkmake-up, en ik vind het elke cent waard!

Dit zijn de schoenen trends voor 2024

Hoge laarzen

Ook de hoge laarzen zijn weer helemaal terug van weggeweest en vormen absoluut een schoenen trend voor 2024. Overknee-laarzen zijn enorm populair, en laarzen met een puntige afwerking aan de voorkant zijn ook weer helemaal in! Ik koop laarzen meestal alleen omdat ik ze leuk vind, maar draag ze relatief weinig. Persoonlijk ga ik dan toch eerder voor de comfort van UGG-schoenen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *