Stevige kwaliteit schoenen voor elk seizoen

Stevige kwaliteit schoenen voor elk seizoen

Wanneer ik nieuwe schoenen wil aanschaffen dan kijk ik niet alleen naar het model, maar ook of deze stevig en van goede kwaliteit zijn en ook het seizoen speelt daarbij een rol. Ik ben namelijk gek op schoenen die fijn lopen maar waar ik ook lang mee kan doen! Tenslotte moet het natuurlijk ook onder vele outfits die ik draag staan. Dit doe ik ook als ik op Vinted zoek naar schoenen.

Een goede schoenzool voor je schoenen

Wat belangrijk is, is dat de schoen een goede zool heeft. Zeker voor het winter seizoen. Door het lopen op een goede zool heb je meer grip, loopt het soepel en moet je ook kunnen buigen met je voorvoet. Hierdoor lopen schoenen vaak als pantoffels en krijg je geen last van je voeten.

Schoenen van leer

Wanneer je schoenen van echt leer koopt dan ben je verzekerd van een goede ventilatie en het vormt ook naar je voeten. Deze kunnen overigens elk seizoen mee! Daarom is dit voor mij al een hoofdreden op leren schoenen te kopen. Wanneer jij vaak last hebt van vermoeide voeten, zul je merken dat dit met leren schoenen stukken minder zal zijn!

Stevige kwaliteit schoenen voor elk seizoen
Foto van Blundstone

De Chelsea Blundstone 1630

De chelsea boots zijn tegenwoordig  niet meer weg te denken. De chelsea boots kun je vooral  herkennen aan de elastieken zijkanten. Dit zorgt ervoor dat je er makkelijk instapt en ze sluiten daardoor ook echt prachtig mooi aan op je benen. Opmerkelijk aann de Blundstone 1630 chelsea boots is dat deze een mooie stiksel langs de elastiek is bewerkt.

De  Blundstone 1630 chelsea boot heeft een prachtige en rustieke zwarte kleur. Dit is natuurlijk te combineren met iedere outfit die je maar aan doet. Het past werkelijk waar overal bij! Een fijne voetbed en de boots zelf zijn verfijnd en subtiel.

Interessant is  de hogere schacht van deze schoenen. De schacht is het bovenste  gedeelte van de boots De schacht zorgt voor een goede versteviging en is orthopedisch ook fijner voor je voeten. Zeker als je bijvoorbeeld klachten hebt zoals gewricht problemen, stand afwijking van je voet, slijtage of andere problemen.

Daarnaast nog een aantal fijne weetjes over deze prachtige boots! Je kunt het voetbed uitnemen om eventueel een eigen podotherapeutische inlegzolen in te brengen, licht van gewicht en hitte bestendig, waterafstotend, flexibele zool en een buigzame grip.

Stevige kwaliteit schoenen voor elk seizoen
Foto van Blundstone

Verzorgen van de schoenen

Blundstones zijn zo ontworpen dat ze lang mee gaan. Bekende materialen welke in de schoenen zijn verwerkt: leer, suede en nubuck. En ik sta altijd voor duurzaam, nubuck leer is in dit geval duurzaam!

Blundstones zijn zo ontworpen dat ze lang mee gaan. Bekende materialen welke in de schoenen zijn verwerkt: leer, suede en nubuck. En ik sta altijd voor duurzaam, nubuck leer is in dit geval duurzaam!

Over Blundstone

Als je mijn blogs vaker leest, dan weet je dat ik vaak onderzoek doe naar bedrijven omdat ik het onwijs interessant vind hoe een bedrijf is ontstaan en de geschiedenis ervan.

Blundstone is een hecht familie bedrijf, opgericht in 1870 in Tasmanië. De kwaliteit is altijd hetzelfde gebleven, maar de stijl, ontwerp en technologie zijn zich natuurlijk blijven evolueren. Daarnaast zijn de chelsea boots de bekendste boots en zeker in deze tijd!

Naast, heren, dames en kinderlaarzen richt Blundstone zich ook op werk en veiligheidslaarzen.

Stevige kwaliteit schoenen voor elk seizoen
Foto van Blundstone

Waar kijk jij naar bij het aanschaffen van nieuwe schoenen?
8 gedachten over “Stevige kwaliteit schoenen voor elk seizoen”

 • Deze schoenen zijn ideaal. Ik gebruik ze ook voor de hond uit te laten. Ze lopen lekker en zijn waterdicht! Maar je kunt ze ook leuk bij een rok of een jurkje dragen.

 • Goede schoenen zijn best belangrijk.
  Je voelt al snel bij het passen of het een match is.
  Zo paste ik vandaag een paar sneakers en dacht onmiddellijk ‘oh ja, dat voelt goed’.
  Ik heb ze dan ook gekocht omdat ze, in vergelijking met andere paren, zo zacht zaten.
  Niemand heeft graag schoenen die knellen of snijden e.d.
  En deze Chelsea boots lijken me echt wel comfortabel.

 • Dit lijken me fijne schoenen! Ze zien er mooi, maar ook lekker comfortabel uit. Want schoenen moeten inderdaad wel lekker zitten, vandaar dat ik ook meestal sneakers draag.

 • Ik wil binnenkort weer nieuwe, geen dure schoenen kopen. Ik denk dat het ook belangrijk is dat de schoen een goede zool moet hebben. Zelf had ik inlegzooltjes, ken je dat? Chelsea boots kende ik nog niet!

 • Ik vind vooral de pasvorm en de kwaliteit van het schoeisel erg belangrijk en dan betaal ik liever wat meer dan dat ik er niet op kan lopen of dat het snel stuk gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *