De nieuwste trends in rugzak designs die je niet mag missen!

De nieuwste trends in rugzak designs die je niet mag missen!

Rugzakken zijn al lang niet meer alleen functionele tassen om je spullen in mee te dragen. Tegenwoordig zijn ze ook een modeaccessoire en een statement voor je persoonlijke stijl. Of je nu een backpacker bent die de wereld rondreist, een student die boeken draagt, of gewoon iemand die op zoek is naar een handige manier om je spullen te vervoeren, de nieuwste trends in rugzak designs hebben voor ieder wat wils. Ontdek de nieuwste trens in rugzak designs in dit blogartikel!

Duurzaamheid boven alles

Met de groeiende aandacht voor het milieu en duurzaamheid, is er ook een toenemende vraag naar rugzakken die gemaakt zijn van gerecyclede materialen en ethisch verantwoorde productieprocessen. Deze designs zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en van hoge kwaliteit. Denk aan rugzakken gemaakt van gerecycled plastic of biologisch katoen, met minimalistische ontwerpen en maximale duurzaamheid. De nieuwste tassen van New rebels zijn gemaakt van Polyuerthaan PU, dit is een synthetisch materiaal welke je kunt vergelijken met leer. Alleen dan uiteraard zonder schadelijke effecten op het milieu, mens en dier!

Schooltassen

Natuurlijk zijn schooltassen nooit onmisbaar! Ieder jaar wordt er weer volop inkopen gedaan voor het nieuwe schooljaar. Naast de nieuwe schoolspullen zijn rugzakken voor school ook enorm belangrijk. Of dit nu is omdat de oude rugzak aan vervanging toe is of weer met een nieuwe trend design rugzak op school te verschijnen, ze zijn in ieder geval belangrijk! New Rebels heeft waterafstotende rugzakken en veel opbergruimte! Ook niet geheel onbelangrijk is een aparte vak voor het opbergen van de laptop.

De nieuwste trends in rugzak designs die je niet mag missen!

Festival bags

In de zomer is het de tijd van festivals! En ook al is er een kluisje beschikbaar (met hele lange wachtrijen) is het hebben van de ideale festival bag een uitkomst! Je zou het niet zeggen, maar je kunt er genoeg in kwijt en daarnaast zijn ze ook nog eens waterafstotend voor het geval iemand net een flesje water of drank over je tasje laat vallen. Dan zijn je spullen in ieder geval heel goed beschermd.

Reis- en sporttassen

Wanneer je op vakantie gaat dan is een goede reistas belangrijk. Dit geldt ook voor het sporten, althans ik neem altijd een grote sporttas mee want ik heb nogal wat mee te nemen! Maar hoe geweldig is het als je een reistas kunt oprollen! Of je deze nu gebruikt voor het reizen of sporten, handig op te bergen is die zeker! Overigens zit er een rits aan de zijkant zodat je de tas nog groter kunt maken.

Telefoontasjes

Soms heb ik een outfit aan waarbij ik mijn telefoon nergens kan opbergen. Ook heb ik geen zin in het meenemen van een schoudertas dus is een telefoontasje enorm handig! New Rebels heeft maar liefst 61 designs in telefoontasjes en zo is er voor iedereen wel een leuke stijl om tussen te kiezen.

De nieuwste trends in rugzak designs die je niet mag missen!

Mijn rugzak van New Rebels – Harper 1 Rugzak

Zelf heb ik altijd een rugzak bij mij, of ik die nou meeneem naar buiten toe of in de auto laat. Ik wil ten alle tijden mijn spullen bij mij hebben en vooral mijn laptop en e-reader. Als blogger ben ik altijd bezig met het maken van content of tussendoor schrijven, waar ik ook ben. Dus wilde ik graag een goede rugzak waar ik ook mijn laptop in kan opbergen. En dat kan met e Harper 1 rugzak.

Kenmerken:

 • 2 insteekvakken aan de zijkant
 • Een vak met rits aan de achterzijde
 • Handvaten boven
 • Ristsluiting
 • Telefoonvak aan binnenzijde
 • Laptopvak aan binnenzijde voor 13,3″ laptop
 • 2 ristvakken aan de voorzijde
 • Ritsvak in de voorvak
 • Vak voor pennen
 • Gewatteerd rugpaneel (draagt heel fijn!)
 • 2 verstelbare en gewateerde rugbanden
 • Kofferriem om op een koffer/trolley handvat te plaatsen
 • 9Liter
 • 28x8x38cm
 • Beige

Mijn nieuwe rugzak gebruik ik dagelijks! Het handige opbergsysteem zorgt ervoor dat ik ten alle tijden mijn laptop kan meenemen die ik elke dag in gebruik neem. Daarnaast zijn er nog genoeg andere spullen die ik graag mee neem! Door de gewatteerde rugbanden doet het geen pijn en ervaar ik hier ook geen last van!

De nieuwste trends in rugzak designs die je niet mag missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *