Het grote zomer doe boek vol met activiteiten

Het grote zomer doe boek vol met activiteiten

Eerder heb ik ontzettend leuke doe boeken mogen maken zoals een herfst doe boek en een Jungle doe boek. Ook heb 2 jaar geleden een leuke doe boek gemaakt voor Sparkles Inside, Ramadan activiteiten voor kinderen. Het maken van printables en doe boeken vind ik hartstikke leuk om te doen. Er miste nog een zomer doe boek in mijn lijstje en die is nu eindelijk af. Tijd om het te delen en voor iedereen gratis te downloaden. Downloaden kan onderaan deze pagina. Het grote zomer doe boek vol met activiteiten!

Zomer

Als kind kan ik mij herinneren dat wij iedere zomer van de basisschool een paspoort meekregen. Althans zo werd dit genoemd. Hiermee konden wij leuke activiteiten doen tijdens de zomer maanden in Den Haag. En hier genoot ik echt van! Zo kon ik gratis naar Sea Life in Scheveningen toe, een museum bezoeken maar ook reizen met de tram. Zo is ook mijn idee ontstaan voor het maken van een doe boek. Dit vind ik vooral leuk om te maken voor iedere seizoen, feestdagen of bepaalde onderwerpen. Uiteindelijk zullen er steeds meer doe boekjes komen en op de website komen te staan. De zomer doe boek staat vol met leuke activiteiten, creaties en denkwerk met maar liefst 30 pagina’s.

Inhoud

Hieronder de inhoud van het zomer doe boek. Per onderdeel is er een activiteit, een spelletje of creatie die uitgevoerd kan worden. Het zomer doe boek kan de hele zomer gebruikt worden en ieder jaar weer opnieuw. Voor sommige onderdelen kan er hulp nodig zijn van een ouder/volwassenen.

 • Vakantie
 • doolhof spel
 • Wat ik nodig heb
 • Het is zomer!
 • Kleuren
 • Zomer woordzoeker
 • Zomer speurtocht
 • Mijn vakantie
 • Zomer tekenen 1
 • Zomer tekenen 2
 • Zomer op de boerderij
 • Zomer gedicht
 • Zomer activiteiten
 • Zomer kleurplaat
 • Zomer kubus maken
 • Zomer woorden
 • Bordspel
 • Plaatjes uitknippen 1
 • Plaatjes uitknippen 2
 • Zomer bucketlist
 • Zomer memorie 1
 • Zomer memorie 2
 • Zomer foto’s
 • Zomer bingo
 • Zomer keuze spel
 • Leuke dingen om te doen
 • Zonnebloem kleuren
 • Zomer woorden
 • Puzzel maken
 • Dobbelsteen spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *