Beauty box

Beauty box

Ook in 2021 blijft de beauty box een hype! Uiteraard ben ik gaan snuffelen waar de beauty boxen allemaal te bestellen zijn inclusief leuke voordeel acties! 

GOODIEBOX – De Goodiebox is tegenwoordig niet meer te missen. Iedere maand ontvang je een leuke box met nieuwe verzorgingsproducten of make up. Daarnaast is het iedere maand ook nog eens opzeggen en zit je nergens aan vast. Een box vol beauty t.w.v. €65 voor slechts 19,95. KLIK HIER om naar de website van Goodiebox te gaan. 

Stylestone – een box vol met beauty. En zeker ook geen onbekende. Bij Stylestone wordt je verrast met een beauty box welke ook nog eens dierproefvrij is! Daarnaast kom je bekende en onbekende merken tegen. Vanaf € 15,95 kun jij een beauty box ontvangen. KLIK HIER om naar de website van Stylestone te gaan.

LOOKFANTASTIC – Ken je Lookfantastic al? Een box voor je make-up, haar, gezicht, lichaam en geuren. Wat wil je nog meer! Vanaf € 15,50 heb jij box in huis. KLIK HIER om naar de website van Lookfantastic te gaan.

BLUXBOX – Bij Bluxbox ontdek jij de leukste cosmetica! Iedere 2 maanden kun jij genieten van je eigen verwenmoment. Om de maand betaal je een bedrag van € 29,95. KLIK HIER om naar de website van Bluxbox te gaan.

PURFUMADO – Iets anders dan de beauty box maar niet minder leuk. Een abonnement op parfum! Voor €14.95 krijg jij iedere maand een nieuw parfum. KLIK HIER om naar de website van Parfumado te gaan. 

DEAUTY BOX – Zij leveren iedere maand topcosmetica welke jij kunt ondekken. Voor slechts € 25,00 per maand, gratis thuis geleverd in een mooie doos kun jij jezelf verwennen. KLIK HIER om naar de website van Deauty Box te gaan.

MAKEUPACTIE – Ook zeker geen onbekende Make Up Actie. Elke maand ontvang jij van een een exclusief beauty product. Daarnaast mag jij het ook nog eens eenmalig GRATIS uit proberen. Hoe relax is dat. KLIK HIER om naar de website van Make Up Actie te gaan.

Ken jij nog meer bedrijven waar je een beauty box of wellicht een heel ander soort leuke box kunt bestellen? Laat het dan hieronder weten in een reactie. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *