Een abonnement op een beauty box

Een abonnement op een beauty box

Ook in 2021 blijft de beauty box een hype! Uiteraard ben ik gaan snuffelen waar de beauty boxen allemaal te bestellen zijn inclusief leuke voordeel acties! 

Gooodiebox

Goodiebox is tegenwoordig niet meer te missen. Iedere maand ontvang je een leuke box met nieuwe verzorgingsproducten of make up. Daarnaast is het iedere maand ook nog eens opzeggen en zit je niet aan een beauty box vast. Een box vol leuke beauty producten t.w.v. €65 voor slechts 19,95. KLIK HIER om naar de website van Goodiebox te gaan. 

Stylestone

Een box vol met beauty. En zeker ook geen onbekende. Bij Stylestone wordt je verrast met een beauty box welke ook nog eens dierproefvrij is! Daarnaast kom je bekende en onbekende merken tegen. Vanaf € 15,95 kun jij een beauty box ontvangen. KLIK HIER om naar de website van Stylestone te gaan.

Lookfantastic

Ken je Lookfantastic al? Een box voor je make-up, haar, gezicht, lichaam en geuren. Wat wil je nog meer! Vanaf € 15,50 heb jij box in huis. KLIK HIER om naar de website van Lookfantastic te gaan.

Bluxbox

Bij Bluxbox ontdek jij de leukste cosmetica! Iedere 2 maanden kun jij genieten van je eigen verwenmoment. Om de maand betaal je een bedrag van € 29,95. KLIK HIER om naar de website van Bluxbox te gaan.

Parfumado

Iets anders dan de beauty box maar niet minder leuk. Een abonnement op parfum! Voor €14.95 krijg jij iedere maand een nieuw parfum. KLIK HIER om naar de website van Parfumado te gaan. 

Deauty box

Zij leveren iedere maand topcosmetica welke jij kunt ondekken. Voor slechts € 25,00 per maand, gratis thuis geleverd in een mooie doos kun jij jezelf verwennen. KLIK HIER om naar de website van Deauty Box te gaan.

Make up actie

Ook zeker geen onbekende Make Up Actie. Elke maand ontvang jij van een een exclusief beauty product zoals bijvoorbeeld wimpers. Daarnaast mag jij het ook nog eens eenmalig GRATIS uit proberen. Hoe relax is dat. KLIK HIER om naar de website van Make Up Actie te gaan.

Ken jij nog meer bedrijven waar je een beauty box of wellicht een heel ander soort leuke box kunt bestellen? Laat het dan hieronder weten in een reactie. 


1 gedachte over “Een abonnement op een beauty box”

  • De GoodieBox speelt nu al een paar dagen door mijn hoofd.
    Maar mooi dat je hier nu een overzichtje hebt van andere soortgelijke aanbiedingen.
    Zo’n box zou wel een extra stimulans zijn om door te zetten met mijn ‘stoppen met roken’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *