Bloggers in het zonnetje!

Bloggers in het zonnetje!

Naast het schrijven, lees ik ook graag artikelen van andere bloggers. Het DIY gedeelte vind ik dan ook het allerleukst om te lezen maar ook persoonlijke verhalen vind ik interessant. Vaak doe ik hierdoor dan ook inspiratie op voor mijn eigen website. En niet om zomaar iets over te nemen hoor, want mijn blog moet uniek blijven en hier heb ik mijn eigen draai aan gegeven. Maar door het lezen van andere blogs leer ik niet alleen, er komen hier ook ideeën uit voort. Omdat ik graag deel, zet ik graag wat bloggers in het zonnetje!

Sparkles Inside

Naast dat ik onwijs veel van Jasmina heb mogen leren, lees ik ook graag haar blogs. Zij kan overigens ontzettend lekker koken dus haar recepten zijn zeker een aanrader om te lezen en te maken! Vooral de oven gerechten vind ik enorm lekker! Ook volg ik haar reisjes naar het buitenland. Omdat zij een doel voor zichzelf heeft ingesteld om minimaal 4x per jaar op vakantie te gaan (al vermoed ik dat het er dit jaar meer worden) doe ik ontzettend veel inspiratie op voor leuke vakanties!

Journey of balance

Ook Ilona is al een tijdje lekker aan de slag gegaan met haar blog Journey of balance. Haar schrijfwijze is heerlijk om weg te lezen maar ook haar persoonlijke verhalen lees ik graag. Ook heeft zij een leuk artikel geschreven hoe je lekkere smoothies kunt maken met spinazie. En I love spinazie!

Last days of spring

Regelmatig ben ik te vinden op de website van Marlous, Last days of spring. Met name haar artikelen als het gaat om interieur. Hier doe ik veel ideeën op en het leest ook gewoon lekker weg! Ik vind haar huis dan ook ontzettend mooi, hier deelt zij regelmatig wat over.

By Aranka

Omdat ik graag reviews lees over diverse beautyproducten, bezoek ik de website van By Aranka. Vooral omdat zij meestal producten gebruikt die ook ook erg fijn vind, of merken waar ik maar al te graag gebruik van maak. Waarom ik blij word van haar website is omdat die altijd up-to-date is en er genoeg te lezen valt. Zeker de moeite waard om eens even een kijkje te gaan nemen.

Esmée Lifestyle

Esmée Lifestyle is geen onbekende in de bloggers wereld en lees ik graag haar artikelen over geluk en positiviteit. Ook heeft zij handige cursussen op haar website staan die zeker voor bloggers enorm fijn is. Daarnaast zijn er ook veel handge tips, over alles en nog wat, te lezen op haar website.

Ik ben Iris niet

Ik kwam achter deze website nadat ik een aantal dingen opzocht over mijn angststoornis. Iris heeft hier een boek over geschreven waarin je haar ervaring leest met het hebben van een angststoornis en hoe zij hier steeds meer in opgeslokt raakte. Maar ook hoe zij weer hieruit kwam. Helaas schrijft zij niet veel meer op haar website maar staan er nog wel hele leuke artikelen op.

A cup of life

Voor alle leuke DIY ideeën ga ik naar A cup of life! Hier heeft zij oneindig veel artikelen over dus mocht je hier van houden, je hebt de komende tijd genoeg te lezen!

Lisanne leeft

Ook Lisanne leeft heeft een ontzettende leuke blog met regelmatig nieuwe artikelen die online komen. Zo schrijft zij regelmatig over persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en lifestyle. Ook deelt zij vaak over haar Lidl Too Good To Go (Magicbox) wat een goede review is zodat je zelf op afstand kunt beleven wat er allemaal in de Too Good To Go boxen zit.

Chickslovefood

Eten, eten en nog eens eten. Dat kun je vinden bij Chickslovefood. Ook hebben zij een hele leuke webshop waar je hun nieuwe kookboek kunt bestellen, producten voor in de keuken of digitale mealplans. Er is genoeg te vinden dus!

Groen graag

En dan nog een favoriet, groen graag! Een duurzame lifestyle blog waar je van alles kunt lezen van handige tips, praktische adviezen en nuttige info over hoe jij een duurzame lifestyle kunt vormgeven. Een interessant artikel is: de voordelen van een duurzamer leven.

Heb jij nog favoriete blogs die je graag leest? Laat dit dan weten in een reactie onderaan dit artikel. Tevens kun je ook nog heel veel leuke blogs vinden op Startze!


9 gedachten over “Bloggers in het zonnetje!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *