Kristalhelder fotokunst op plexiglas voor elke kamer

Kristalhelder fotokunst op plexiglas voor elke kamer

Transformeer elke ruimte met fotokunst op plexiglas in eindeloze patronen en stijlen. Met innovatieve ontwerpen kun je verbluffende, duurzame kunstwerken laten maken die kunnen worden aangepast aan je eigen specifieke behoeften en die een unieke stijl weerspiegelen.

Interieur en fotokunst op plexiglas

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet bezig ben met het aanpassen van mijn woning als het gaat om woningdecoratie. Interieur en woningstyling is toch wel een belangrijk onderdeel in mijn leven. Hier word ik echt gelukkig van! Toch ontbrak er nog iets in mijn woning. Fotokunst op plexiglas! Ik miste een elegante look in mijn interieur en tegenwoordig is fotokunst op plexiglas niet meer weg te denken in deze tijd. Wat plexiglas voor mij uniek maakt is het glanzend effect, de dieptewerking maar ook de combinatie van vormen en maten. Het valt op in welke ruimte je dit ook plaats, of dit nu in de woonkamer is of in de slaapkamer.

Wat is fotokunst op plexiglas en hoe ziet dit eruit?

Fotokunst op plexiglas is toch wel van deze tijd, het oogt mooi, uniek en het is werkelijk een kunstwerk aan je muur. Plexiglas is een glasheldere kunststof materiaal waarin alle soorten fotokunst in verwerkt kunnen worden. Dit zorgt voor een prachtig uitziende wanddecoratie en geeft bovendien luxe weer. The Art Of Interior werkt met kristalhelder museumkwaliteit plexiglas. Dit geeft een mooie diepte en beeldkwaliteit en laat jouw gekozen ontwerp prachtig naar voren toe komen.

Mogelijkheden fotokunst op plexiglas

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je kiezen voor exclusieve fotokunst op plexiglas, vormen, stijlen en kleuren. Een gewilde soort is de artistieke stijl. Ook kun je kiezen voor landschappen, architectuur, abstracte en portret stijlen. The Art Of Interior heeft een zeer diverse collectie als het gaat om fotokunst op plexiglas. Wist je dat zij diverse interieurzaken, architecten en interieurstylisten vertegenwoordigen? Hierdoor zie je ook met regelmaat nieuwe kunstwerken op de website van internationale topfotografen! Ook belangrijk om te weten is dat The Art Of Interior werkt met de beste variant kunst plexiglas. Dit zorgt voor een optimale helderheid en kan ook niet verkleuren of kromtrekken.

Soorten materialen

Mijn voorkeur gaat uit naar kunstwerk op plexiglas. The Art Of Interior werkt met nog meer materialen zoals plexiglas mat, dibond, met houten lijst, rond en een akoestische doek. Plexiglas is toch wel het meest gekozen product! Plexiglas heeft een glanzend effect, kristalhelder museumkwaliteit, een prachtige dieptewerking en zijn afwijkende formaten mogelijk. Ook kun je kiezen voor een staand of liggend art op plexiglas. Daarnaast zijn grote formaten tot 300cm ook mogelijk. Onwijs mooi wanneer je een grote ruimte in huis hebt en een mooi stuk art op plexiglas wil laten uitblinken.

Fotokunst op plexiglas bekijken

The Art Of Interior heeft een uitgebreide collectie artworks. Soms kan het lastig zijn om hier in keuze in te maken. Wist je dat je de mogelijkheid hebt om een digitale preview kunt aanvragen via de website? Ideaal om te kijken of de gewenste kunstwerk past binnen de gekozen ruimte van je woning inclusief advies van interieurstylisten! Dit kun je doen door een foto van de gewenste ruimte toe te sturen per e-mail of per Whatsapp naar The Art Of Interior.

Mijn keuze bij The Art Of Interior!

Zelf heb ik gekozen voor The Perfume Collection wat mij direct aansprak! Soms zie je een kunstwerk, in mijn geval, en niets anders kan dat meer overtreffen. Mijn plexiglas is geleverd met een handig ophangsysteem waardoor het bevestigen hiervan het stukken makkelijker maakt. Door er een lampje of spotje boven te hangen richting het kunstwerk, komt het licht er ook nog eens prachtig mooi uit.

Duurzame materialen en productie

Met regelmaat schrijf ik over duurzaamheid en als ik kan kiezen voor plexiglas die op een duurzame manier geproduceerd is, dan kies ik daar natuurlijk voor! The Art Of Interior zet zich in voor duurzaamheid. Zij streven voor een milieuvriendelijke productieproces en vinden zij het belangrijk dat de milieugebruiksruimte zo klein mogelijk is. Denk aan zo weinig mogelijk beslag op onze natuurlijke hulpbronnen zoals grond, water en het milieu. Het doel van 2022 was voor hen dan ook dat het assortiment voor 80% pvc vrij is. Ook werken zij met 100% eco stroom welke wordt opgewekt door waterkrachtcentrales. Geen CO2 uitstoot en 100% groen! De UV inkten hebben een Greenguard certificaat. Meer hierover lees je op de website van The Art Of Interior onder het kopje “over ons”.

Korting!

Mocht jij nou enthousiast zijn geworden en ook een plexiglas op maat willen bestellen? Maak dan gebruik van € 15,00 korting op je bestelling door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee ontvang jij een welkomstkorting. Wanneer je op de link klikt kun je naar beneden toe scrollen. Daar zie je automatisch een optie om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!


9 gedachten over “Kristalhelder fotokunst op plexiglas voor elke kamer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *