Duurzame reinigers en tools

Duurzame reinigers en tools

Zoals vaker schrijf ik met regelmaat over duurzaamheid. Waarom, vraag jij je misschien af? Omdat ik een bijdrage aan een betere wereld, milieu, mens en dier enorm belangrijk vind! Naast duurzame kleding, voeding en meubels gaat mijn interesse ook uit naar duurzame reinigers en tools.

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Schoonmaken in combinatie met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen geeft dan ook wel extra plezier. Niet alleen door het schoonmaken zelf en alles weer lekker fris in huis is, maar ook door het gebruik van duurzame reinigers en tools. Niet duurzame schoonmaakmiddelen zijn een aanslag op mens, milieu en dier. Denk aan de chemische stoffen die achter blijven maar ook aan alle stoffen die hierdoor door het riool heen gaan. Deze stoffen brengen veel meer schade aan dan je denkt.

Pureco

Pureco maakt hun producten niet alleen duurzaam maar ook ecologisch! Ecologisch is dan ook de meest vriendelijke en duurzame keuze voor het produceren van producten. Denk aan de productie, tijdens de productie wordt ook rekening gehouden met de omgeving . Denk aan de grondstoffen die gebruikt worden maar ook water en bijvoorbeeld papier. Pureco biedt niet alleen duurzame reinigers aan maar ook tools.

EU Ecolabel gecertificeerd

Ken jij het officiële Europese milieukeurmerk al? Zodra je een milieukeurmerk sticker ziet op een product, dan weet je zeker dat het product voldoet aan duurzaamheid en een bijdrage aan milieu, mens en dier. Ook Pureco heeft deze sticker op hun cleaners staan.

Pureco All-Purpose Cleaner

Een allesreiniger die je kunt gebruiken voor alles in huis! Naast dat het aangenaam ruikt, maakt het ook nog eens goed schoon. Duurzaam en ecologisch.

Tools

Bij Pureco kun je ook kiezen voor een spons en deze is krasvrij, volledig plantaardig en biologisch afbreekbaar materiaal.

De reinigingsblok begreft een pruimsteen die geschikt is voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Hoe ga jij met duurzaamheid om?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *