Bloghop Sinterklaas winactie 2022

Bloghop Sinterklaas winactie 2022

Na vorig jaar meegedaan te hebben aan de Bloghop Sinterklaas winactie, wist ik gewoon: dit jaar doe ik weer mee! Ook dit jaar wederom een geweldig initiatief van Amanda Gout van kiddowz en Esmée Branbergen van website4mama

Winactie!

Vorig jaar heb ik zelf een piñata gemaakt voor de bloghop sinterklaas winactie. Dit jaar ben ik voor iets anders gegaan. Een Movie night pakket inclusief Pathé Thuis film! Zowel op mijn blog als op mijn Instagram pagina kun je mee doen met de bloghop sinterklaas winactie

Bloghop Sinterklaas winactie 2022
Bloghop sinterklaas winactie

Vegalifestyle

Laat ik allereerst beginnen met degene die mij heeft doorverwezen: Yvonne van vegalifestyle.nl welke ook volledig past bij mijn doelgroep als het gaat om duurzaamheid. Neem snel een kijkje op haar pagina voor de winactie!

Er is nog meer!

Alle blogs verwijzen elkaar door naar de leukste winactie. Hierdoor heb jij dus 20x de kans om iets leuks te winnen. Ook Judithvan leesleeslees.nl doet mee. Ben jij gek op lezen? Doe dan snel mee met de winactie!

Hoe doe je mee

Mee doen kan via mijn website door onderaan dit artikel een bericht achter te laten waarom jij graag dit pakket wil winnen! Ook mag je mee doen met de winactie via mijn Instagram pagina www.instagram.com/faithly.nl Volgende week woensdag 23 november 2022 maak ik de winnaar bekend!


64 gedachten over “Bloghop Sinterklaas winactie 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *