Sinterklaas Bloghop 2021 winactie

Sinterklaas Bloghop 2021 winactie

Maak kans op een gevulde Piñata en 27 andere leuke winacties!

Vandaag komt Sinterklaas aan in ons land! Weliswaar zonder intocht, maar dat betekent niet dat het dit jaar geen leuk feest kan worden. De schoentjes worden nog steeds gezet en het feest gaat gewoon door. Ik geniet er ieder jaar weer van!

Bloghop

Dit jaar doe ik als blogger voor het eerst mee met de Sinterklaas Bloghop 2021. Bloghop is een geweldig initiatief van Esmée Branbergen van website4mama.nl en Amanda Gout van kiddowz.net Dit jaar doen er 27 bloggers mee, iedere blogger heeft een leuke winactie voor Sinterklaas op de website staan! Wat wij doen is elkaar doorverwijzen naar onze winacties. Dit betekent dat jij dit jaar maar liefst 27 keer kans maakt om een leuk item te winnen!

Waarschijnlijk ben jij zojuist door gehopt van Noomps Laan. Een echte kwebbelkont die graag blogt over alles wat haar bezig houdt. Met 3 kinderen maakt zij natuurlijk heel wat mee waarover zij graag vertel!

Zodra jij mijn winactie hebt bekeken en misschien ook hebt meegedaan, verwijs ik je graag door naar Lou-Ann . Lou-Ann schrijft veel over haar persoonlijke leven samen met haar gezin. Daarnaast zijn er ontzettend veel leuk reviews terug te lezen op haar blog, denk aan speelgoed maar ook aan kleding!

Wie ben ik

Mocht je mij nog niet kennen, stel ik mij graag nog een keertje voor. Mijn naam is Fallon (ja, mijn naam komt van de serie Dynasty) en bijna 33 jaar! De mensen die mij kennen of kort geleden hebben leren kennen, weten dat ik een persoon van humor ben, aanwezig, soms een beetje druk maar vooral altijd positief!

In 2018 ben ik gaan starten met bloggen. Ik schreef persoonlijke verhalen, was daarnaast vooral ook veel bezig met mijn werk als coach en trainer binnen een contactcenter voor projecten en Social Media. Ik ben verslaafd aan Social Media, weet er voldoende vanaf en doe er ook veel onderzoek naar.

Daarnaast ben ik creatief, dit zie je straks terug wanneer je door scrolt naar de winactie, een bezige bij, maak graag designs, schrijf graag over het leven, vooral ook lifestyle en vier graag het succes van anderen! Ook heb ik ontdekt dat woningstyling helemaal mijn ding is. En niet te vergeten, ik heb een panterprint obsessie!

De winactie op Faithly.nl

Vanaf vandaag kun je mee doen aan mijn winactie! Voor de Sinterklaas bloghop heb ik een (panter) Piñata gemaakt. En niet zomaar een Piñata! Want deze is namelijk gevuld vol met snoep, confetti en speelgoed! Wanneer jij of de kinderen de Piñata open slaan wordt het één groot feest! Leuk om het Sinterklaasfeest mee af te trappen, of weg te geven als surprise. Al met al één groot feest!

Hoe doe je mee?

Je kunt mee doen op twee manieren, dit om iedereen kans te laten maken! KLIK HIER als je mee wil doen via mijn Instagram pagina. Geen Instagram maar wel mee willen doen? Laat in een reactie, op deze website pagina, weten waarom jij deze Piñata wil winnen en vul een geldig e-mail adres in.

De winactie loopt tot 21 november 2021 23:59 uur en op 22 november 2021 zal ik de winnaar bekend maken via zowel mijn Instagram pagina als de website! De winnaar krijgt hiervoor ook nog eens een persoonlijk bericht. Vul je e-mail adres daarom correct in!

Een kleine Sneak preview van de inhoud van de Piñata

100 gedachten over “Sinterklaas Bloghop 2021 winactie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *