Deze hotspot in Zoetermeer moet je eens gezien hebben!

Deze hotspot in Zoetermeer moet je eens gezien hebben!

Tegenwoordig ben ik gek op hotspots bezoeken! En de leukste hotspot kan ik vinden in mijn woonplaats Zoetermeer. Sugar Addict, een hotspot vol met sweets en glitters. Eigenlijk kom je in een hele andere wereld terecht als je daar binnen komt. Daarom kon ik het ook niet laten om deze hotspot in Zoetermeer met jullie te delen.

Sugar Addict locatie

Mijn favoriete hotspot Sugar Addict bevindt zich in Zoetermeer in de wijk Oosterheem. De wijk heeft een prachtig winkelcentrum en daar mag een hotspot als deze natuurlijk niet ontbreken. Of je nou een taart wil, iets zoetigs wil eten, langs wil komen voor prachtige foto’s of er gewoon een heerlijk bakje koffie wil drinken, het kan allemaal bij Sugar Addict.

Verse creaties

Sugar Addict maakt verse creaties. Een cupcake is niet zomaar een cupcake maar prachtig versierd met bijvoorbeeld roze glitters en spikkels. Of prachtige regenboog room! Heb je trek in een freak shake dan kan dat ook. Of wil je liever een box bestellen met diverse lekkernij van de winkel? Zo geregeld! Momenteel heeft Sugar Addict een leuke vaderdag box die je nu kunt reserveren. De box zit vol met lekkernijen zoals donuts, cupcakes, brownies en meer. Ook kun je een keuze maken uit 4 soorten boxen.

Taarten

Toen ik even langs kwam huppelen zag ik dat Sugar Addict een heerlijke, maar vooral prachtige, taart had gemaakt voor een klant. Ik moest gewoon even vragen of ik hier een foto van mocht maken! Zo mooi was het. Goed om te weten dat je bij Sugar Addict ook gepersonaliseerde taarten kunt bestellen. Het zag er uit om op te eten maar het was eigenlijk ook weer veel te zonde om op te eten! De persoon achter Sugar Addict heeft in het verleden al prachtige taarten mogen maken. Je weet werkelijk waar niet wat je ziet. Op de Instagram pagina van Sugar Addict kun je prachtige taarten bewonden van LOL, unicorn, Frozen, diverse verjaardagstaarten en zelfs taarten van een voetbalclub.

Thema’s en partijen

Sugar Addict biedt ook meer mogelijkheden aan zoals het houden van een babyshower bij hun op locatie. Er wordt dan gezorgd voor een heerlijke high tea in baby thema. Je hebt de mogelijkheid om zelf je versiering mee te nemen, maar je kunt dit ook aan Sugar Addict zelf uitbesteden. Ook kan je een high tea boeken of een kinderfeestje! Een mooiere plek voor een babyshower of kinderfeestje kan ik mij niet voorstellen.

Shoppen in de zaak

Naast al mooie zoete creaties, de inrichting en de vele kleuren kun je ook shoppen in de zaak. Zelf vind ik het leuk om iets te kopen waarmee ik content kan maken, maar er is nog veel meer zoals kaarsen, verpakt snoepgoed, woningaccessoires en spulletjes waarmee je zelf kunt gaan bakken.

Genoeg te zien

Sugar Addict is een knus pand waar je wel even zoet bent, letterlijk en figuurlijk. Zo is er een wall die regelmatig wordt aangepast met een leuk thema. Hier kun je prachtige foto’s maken. Natuurlijk kon ik het niet laten van iedere hoek een foto te maken en te bewonderen.

Samen met Jasmina van Sparkles Inside gaan wij op zoek naar de leukste food- en hotspots in Nederland. Onlangs zijn wij bij Mugs and Mermaids geweest in Den Haag. Houd onze website in de gaten, er komt nog veel meer aan!


6 gedachten over “Deze hotspot in Zoetermeer moet je eens gezien hebben!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *