Mugs and Mermaids de kleurrijke hotspot in Den Haag

Mugs and Mermaids de kleurrijke hotspot in Den Haag

Mugs and Mermaids is de place to be als je op zoek bent naar een leuke hotspot in Den Haag. Je kunt er heerlijk ontbijten en lunchen en je krijgt niet zomaar iets op je bordje! Alles wat je besteld, of dit nou eten of drinken is, ziet eruit als een ware feestfestijn. Kleurrijke koffie, regenboog pannekoeken en een prachtige versierde smoothiebowl.

Locatie

Mugs and Mermaids, de kleurrijke hotspot van Den Haag, kun je vinden op de Torenstraat 79. Dit is een straat in het Centrum van Den Haag waar genoeg te beleven valt. Mocht je na je bezoek bij Mugs and Mermaids nog trek hebben in een lekker ijsje, dan zie tegenover je het lekkerste ijssalon van Nederland; Florencia.

Roze en blauwe koffie

Waar ik ook kom, eerst koffie! En dan het liefst een cappuccino of een latte. Toen ik zag dat Mugs and Mermaids je voorziet van kleurrijke koffie was ik natuurlijk al helemaal verkocht! De koffie ontvang je met een roze of blauwe kleur inclusief een lekkere chocolade.

Koffie van Mugs and Mermaids

Heerlijke pancakes

Het was maar goed dat ik een enorme trek had die dag, want de pancakes zijn echt onwijs lekker. Daarna zit je ook wel meteen vol. Pancakes worden geserveerd in het roze, blauw of regenboog kleuren. Daarnaast met heerlijke sausen naar keuze en stukjes banaan.

Pancakes van Mugs and Mermaids

Smoothiebowl

Mocht je liever kiezen voor iets dat gezonder is met minder koolhydraten, dan kun je kiezen voor de overheerlijke en kleurrijke smoothiebowl!

Smoothiebowl Mugs and Mermaids

Content maken!

Zodra ik een hotspot bezoek, kom ik niet alleen voor het lekkere eten maar ook voor het maken van content. Ik geniet van alles om mij heen wat ik zie en wil op dat moment de mooiste foto’s maken! Niet alleen om over te schrijven, maar ook om te delen op mijn Social Media kanalen of er een leuke reel van te maken voor mijn Instagram pagina. Vind jij dit ook leuk vinden om te doen en wil je dit delen op je Instagram pagina? Lees dan mijn tips over Instagram hashtag geheimen.

Wat valt er binnen allemaal te zien?

Ondanks het een kleine ruimte is, kun je er veel zien en prachtige foto’s maken van de locatie! Om je een beetje een idee te geven, hier mijn foto reeks van Mugs and Mermaids.


10 gedachten over “Mugs and Mermaids de kleurrijke hotspot in Den Haag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *