Deze 10 handige apps staan er op mijn telefoon

Deze 10 handige apps staan er op mijn telefoon

Vroeger kon je nog alleen bellen met een telefoon en heb ik mij nooit een telefoon anno 2022 kunnen voorstellen. Nu kan ik er niet meer buiten! Eigenlijk is mijn telefoon een draagbare computer, fototoestel, agenda en gamecomputer in één geworden. Wel heb ik mijzelf aangeleerd om mijn telefoon zo nu en dan even opzij te zetten. Toch kan ik niet zonder alle handige apps die er op mijn telefoon staan. Hier een lijstje van mijn 10 meest handige apps op mijn telefoon.

1. Canva

Naast dat ik Canva meestal gebruik op mijn laptop, vind ik het soms ook handig om mijn telefoon hiervoor te gebruiken. Vaak als ik een ontwerp heb gemaakt vind ik het enorm handig om het via de Canva app op mijn telefoon te downloaden. Canva is zowel op de laptop als op een telefoon erg handig in gebruik!

2. Kobo e-reader

Toen mijn e-reader stuk ging ben ik de Kobo app gaan downloaden om zo toch boeken te lezen. Sinds die tijd maak ik ook gebruik van een Kobo abonnement zodat ik onbeperkt boeken kan lezen. Ja, ik ben echt een boekenwurm!

3. Pinterest

Naast dat ik Pinterest zelf gebruik als platform om mijn printables en blogs te delen, vind ik het ook fijn om zelf ideeën op te doen via Pinterest. Ik vind het echt een geweldige app waar ik uren doorheen kan scrollen!

4. Nextdoor

Nextdoor is een buurtapp waarmee je in contact kunt komen met buurtgenoten, zelf een bericht kunt plaatsen of net zoals Marktplaats iets op kunt verkopen. Zelf gebruik ik het om een beetje op de hoogte te zijn van wat er zich allemaal afspeelt in de buurt.

5. Streetbees

Streetbees gebruik ik ook met regelmaat. Ik kan mee doen aan korte en leuke enquêtes en er iets mee verdienen. Alles wat ik verdien laat ik uit betalen op mijn PayPall account en zo spaar ik er toch nog wat extra’s bij. Mocht je je aanmelden, dan kun je mijn verwijzingscode hiervoor gebruiken. Zo verdienen wij allemaal iets. Verwijzingscode: 6319V9

6. Social Deal

Ik ben helemaal gek op Social Deal! Al vaker heb ik er een leuke deal kunnen scoren en ben ik goedkoop uit eten gegaan, al eens naar een schoonheidssalon geweest maar ook een product in huis met een leuke aanbieding kunnen krijgen!

7. VSCO

VSCO is een app voor het bewerken van foto’s en video’s. Dit is de app die ik altijd gebruik voor het bewerken van mijn content voor Instagram.

8. Spotify

Zonder muziek zou het leven saai zijn denk ik. Al jaren maak ik gebruik van een Spotify abonnement. Tegenwoordig heb ik een family abonnement zodat ook mijn familie gebruik kan maken van deze streamingdienst.

9. King’s Choice

Ik ben gek op strategie spelletjes en King’s Choice is daar een van. Het spel speelt zich af in een Europese middeleeuwse koninklijke hof. Je start als Koning en kunt groeien tot een van de sterkste koningen in het spel.

10. Zenly

Zenly is een app waarmee je kunt checken waar je vrienden zijn. Zelf gebruik ik dit samen met mijn familie zodat wij van elkaar weten waar wij zijn en in de app heb je allemaal leuke mogelijkheden.

Welke apps gebruik jij?


4 gedachten over “Deze 10 handige apps staan er op mijn telefoon”

  • De Canva app heb ik ook een tijdje op mijn telefoon gehad, maar ik vind het via de laptop toch makkelijker werken.

  • Wat leuk om te zien welke apps je hebt. Ik heb dan weer hele andere. Zoals de Rabobank app en bijvoorbeeld Lifesum. Canva gebruik ik altijd op mijn computer en ik heb een eReader voor Kobo i.p.v. een app.

  • Ik heb vooral muziek, foto en reis apps op mijn telefoon staan. Lezen doe ik liever in een boek of op mijn erader omdat het scherm dan groter is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *