Plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

Plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps

In veel verzorgingsproducten zitten microplastics verwerkt. Dit zijn hele kleine deeltjes die te vinden zijn in bijvoorbeeld shampoos, schoonmaakmiddelen en make-up. Dit kun je niet zien met het blote oog maar zijn wel schadelijk voor onze oceaan, dieren en het milieu. Net zoals verpakkingsvrij boodschappen doen, kun je ook plasticvrije verzorgingsproducten kopen om bij te dragen aan het milieu.

Wat zijn plasticvrije producten?

Plasticvrije producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten. HappySoaps gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten in hun producten. Denk aan natuurlijke kokos, rozemarijn, aloë vera, lemongras en veel meer. Daarnaast zijn de producten verpakt in recyclebare verpakkingen van gerecycled karton. Niet alleen duurzaam produceren maar ook duurzaam leven is belangrijk voor ons klimaat.

De producten van HappySoaps

HappySoaps heeft een breed scala aan plasticvrije producten. Denk aan haarverzorging, lichaamsverzorging, gezicht- en mondverzorging, schoonmaakproducten en zelfs shampoo bars voor honden!

Cleaning Tabs

Naast dat je veel goedkoper uit bent met deze verpakking, vind je ook nog eens 4 tabs in deze combipack! Een allesreiniger, keukenreiniger, glasreiniger en een sanitairereiniger. Het ruikt ook nog eens enorm lekker. Schaf er eenmalig een cleaningfles bij, van gerecycled plastic, en je kunt aan de slag!

Zonnebrandsticks 

Nu de zomer eraan komt is het belangrijk om ons in te smeren om ons huid te beschermen tegen de zon! Geen verbande huid en geen plastic deeltjes in producten. Daarnaast zijn de zonnebrandsticks van HappySoaps heel handig in gebruik.

Anti insecten Bar Citronella

Hier ben ik zelf enorm blij mee! Muggen moeten mij altijd hebben. De Anti insecten Bar Citronella van HappySoaps kun je smeren op je huid en geeft een sterke citronellageur af.

Honden Shampoo Bar

Wanneer ik mijn hond, Lara, wil laten douchen dan heb ik een gevecht voor het leven! Lara is gek op zwemmen, maar douchen en regen buiten vindt zij helemaal niets. Sindsdien doe ik dit buiten met een tuinslang, op die manier kan ik haar spelenderwijs wassen. Ideaal met een honden shampoo bar van HappySoaps!

Shampoo bar

En natuurlijk de welbekende shampoo bar! Ik heb de Exotic Ylang Ylang Shampoo Bar. Wist je dat 1 bar minimaal 3 shampoo flessen zijn?

Zeephouder van Bamboe

Vaak wordt er gebruik gemaakt van bamboe omdat dit een duurzame plant is. Een bamboe plant groeit namelijk erg snel! Daarnaast wordt er, voor iedere plant dat gebruikt wordt, een nieuwe voor in terug geplaatst.

Maak jij al gebruik van plasticvrije producten?


7 gedachten over “Plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *