Lip fillers voor en na 1ml

Lip fillers voor en na 1ml

Mocht je interesse hebben in vollere lippen dan zijn lip fillers van 1ml een mooie uitkomst. Misschien wil je dit voor één keer laten doen, maar het zou zomaar kunnen dat je na die 1ml denkt er nog een klein beetje bij te willen zoals 0,5ml bijvoorbeeld. Lip fillers van 1ml zijn een mooie oplossing voor vollere lippen.

Mijn lippen

Zelf heb ik altijd wel al mijn eigen hartjes vorm lippen gehad en ben ik er nooit onzeker over geweest. Wel vind ik iets vollere lippen mooi. Daarnaast draag ik bijna altijd lippenstift en kon ik niet wachten bij het idee hoe het zou staan als ik vollere lippen zal hebben. Na wat onderzoek op het internet besloot ik om lip fillers te nemen van 1ml. Dit is, naar mijn mening, voldoende voor de eerste keer.

Wat doet een filler?

Een filler bestaat altijd uit hyaluronzuur. Hyaluronzuren zijn een soort suikers (polysacharide) dat in ons lichaam bevindt. Omdat de Hyaluronzuur fillers vocht aan trekken zorgt dit dus voor meer volume. Bij de een blijft het wat langer zitten en bij de ander wat korter. Gemiddeld heb je er 9 tot 12 maanden plezier van bij bijvoorbeeld lip fillers van 1ml.

Anatomy43

Mijn lip filler behandeling heb ik gedaan bij Anatomy43. Zelf ben ik geen held als het gaat om ingrepen en prikken. Mijn zenuwen waren gigantisch en ik stond te trillen op mijn benen. Wie mooi wil zijn moet pijn leiden zeggen ze en dit is echt iets wat ik heel graag wilde!

Bij aankomst werd ik ontvangen in een rustige ruimte waar ik koffie kreeg en een lijst om in te vullen. Voor een arts is het belangrijk om belangrijke zaken omtrent je gezondheid door te geven. Maar niet alleen voor de arts, ook voor jezelf! Mocht de arts iets lezen in het formulier, kan de arts een behandeling afraden.

De liefste arts ooit

Mocht je echt bang zijn voor ingrepen maar het toch graag willen doen, dan ben je bij Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed  van Anatomy43 bij het juiste adres! Ze nam uitgebreid de tijd voor mij, ook om een analyse uit te voeren en tips te geven voor eventuele andere behandelingen. Ze was zo enorm lief voor mij en had echt engelen geduld! Ze heeft mijn lippen verdoofd, mij zo tot rust gesteld en stap voor stap aangegeven wat zij ging doen.

Daarnaast is zij ook gespecialiseerd in haartransplantaties, injecties en huid- en haarverbetering. Het is fijn om bij een arts te zitten met zoveel ervaring. Ik was vast niet de eerste die het eng vond de eerste keer.

De resultaten

De arts heeft geadviseerd om mijn vorm te houden en dat is ook precies wat ik wilde. Bij mij was 1ml voldoende. Dit omdat mijn lippen (aan de bovenkant) niet geheel symmetrisch waren en met lip fillers kun je dat helemaal recht trekken. Je ziet dat alles mooi is verdeeld en mijn lippen voller zijn met dezelfde vormen! Ik heb de eerste dagen alleen maar in de spiegel gekeken!

Het genezingsproces

In het begin zijn je lippen helemaal vol na de lip fillers, dit is heel normaal. Zie het als iets dat beurs is na een behandeling. Stiekem vond ik het wel jammer dat het daarna ging slinken. Dat schijnen heel wat mensen na een lip filler behandeling te hebben.

De eerste uren dien je echt voorzichtig te zijn met roken, eten en je handen op je lippen. Omdat er naalden in zijn geweest zijn het mini open wonden en je wil echt niet dat deze ontstoken raken! Het voelt in het begin ook echt een beetje raar, alsof je een blok beton op je lippen hebt. Je krijgt iets mee om je lippen continue mee te koelen. Dat vond ik echt enorm fijn om te gebruiken.

De volgende dag nam dit gevoel al snel af. Er is een kans dat je blauwe plekken krijgt maar ik had die nauwelijks. Wel ga je een beetje vervellen dit komt omdat je huid natuurlijk een beetje is opgerekt en ook door de behandeling. Het genezingsproces duurt in totaal 2 weken.

Consult

Je hoeft niet direct voor een behandeling gaan, je kunt ook eerst een afspraak maken voor een consult die geheel gratis is. Je ontvangt dan een uitgebreide huidanalyse inclusief een persoonlijk behandelplan. Een behandeling is eventueel direct mogelijk.


9 gedachten over “Lip fillers voor en na 1ml”

  • Ik vind het mooi subtiel gedaan,. Je ziet haast niet dat er wat aangedaan is, en dan is het naar mijn idee geslaagd.

  • Dit lijkt me best eng om te doen. En dat zeg iemand die betaald wordt om vrijwel dagelijks naalden in mensen hun armen/buik/been/billen te zetten…..

  • Ik vind het resultaat ontzettend mooi en subtiel en natuurlijk.
    Echt zoals het zou moeten zijn. Persoonlijk zou ik het niet durven, maar ik heb het ook niet echt nodig.
    Maar ik kan wel begrijpen dat sommigen hier echt gelukkig mee zijn.

  • Ik zie teveel mensen die doorgeschoten zijn. Logisch, want als het goed en natuurlijk is gedaan dan zie je het niet.

  • Ik houd er niet van maar dat is misschien gewoon een generatie-ding. Ik vind de trend van tegenwoordig met volle lippen, onnatuurlijke getekende wenkbrauwen, dat soort dingen gewoon niet mooi. Laatst stond Blake Lively in alle bladen en op alle sites omdat ze een foto had gepost zonder filter. Daar moest ik zo om lachen, ik heb nooit een foto gepost met filter – is dat zo raar? Ik houd van natuurlijk of het nou make-up is, foto’s of wat dan ook. Wel vind ik dat iedereen die gelukkig wordt van dit soort dingen het lekker moet doen en dan inderdaad met goede info en een behandelplan, niet zomaar even tussendoor.

  • Als je niet blij bent met je lippen dan is het zeker een oplossing. Ik zou het echt nooit doen. Ik laat mijn lippen lekker zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *