Een bos bloemen geven tijdens bijzondere dagen + winactie

Een bos bloemen geven tijdens bijzondere dagen + winactie

Een bos bloemen ontvangen vind ik altijd leuk! Maar het geven van een bos bloemen vind ik nog leuker. Zeker tijdens bijzondere dagen zoals verjaardagen en Moederdag. Zodra de lente begint haal ik de lente graag in huis met prachtige bloemen.

Een bos bloemen geven gezelligheid

Een bos bloemen geven gezelligheid, naast alle prachtige bloemen en kleuren weet een bloemist prachtige boeketten te maken. Daarnaast heeft een bloemist ook veel kennis over de bloemen en weet zo precies, voor iedere gelegenheid, wat bij elkaar past. Mijn bloemen staan altijd op de eettafel, bij binnenkomst een prachtig gezicht en tijdens het zitten aan de eettafel een gezellige sfeer. Zeker na de grote lente schoonmaak plaats ik graag een verse bos bloemen!

Bos bloemen laten bezorgen

Zelf vind ik het fijn om een blos bloemen te laten bezorgen. Hierdoor weet ik dat de bloemen dagvers zijn, langer mee gaan en er altijd prachtig uitzien! Mijn bloemen bestel ik bij de Bloemenmaker via de app zodat ik ook nog eens punten kan sparen! De app zorgt ervoor dat je er ook nog eens een persoonlijke boodschap aan kan toevoegen door middel van een video!

Tropische plukkers

Bloemenmaker voegt prachtige tropische plukkers toe aan boeketten. Denk aan de oranje gerbera’s, rozen, chrysanten en strezilia’s. Ook hebben deze bloemen hele mooie betekenissen zoals de chrysanten bijvoorbeeld. Deze staat symbool voor geluk, trouw, eerlijkheid en vriendschap.

In ieder land heeft het weer een andere betekenis. In Japan staat de gele chrysant als nationaal symbool en staat voor onsterfelijkheid. In China staat de chrysant voor geluk, nobelheid en duurzaamheid. In Frankrijk en Duitsland staat de bloem symbool voor waarheid. En wij Nederlands, heeft Bloemenmakers mij weten te vertellen, staat de oranje chrysant voor het vieren van een 13-jarig huwelijk.

Bezorging op zondag

Omdat dagen, zoals Moederdag, op een zondag vallen is het maar al wat fijn dat ook op de Zondagen een bos bloemen worden bezorgd! Maar ook voor een verjaardag ideaal! Mocht je vergeten zijn bloemen te halen of een cadeau aan te schaffen, dan maak je dat met een mooie bos bloemen altijd weer goed!

Kortingscode

Hieronder volgt een leuke winactie, maar mocht je niet kunnen wachten en alvast een bos bloemen willen bestellen? Dan deel ik graag mijn kortingscode voor 15% korting met de code: Fallon15

Winactie

In het verleden heb ik al eens een leuke winactie mogen houden voor Bloemenmaker en nu mag ik dit ook voor Moederdag doen! Om zorg te dragen dat de bloemen op tijd worden bezorgd maak ik zaterdag 30 april de winnaar bekend! Na de winactie kun jij met Bloemenmaker een datum afspreken voor de bezorging.

KLIK HIER om naar de winactie toe te gaan deze loopt via mijn Instagram pagina of klik op de afbeelding hieronder.


8 gedachten over “Een bos bloemen geven tijdens bijzondere dagen + winactie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *