Genieten met een bistroset in de tuin + winactie

Genieten met een bistroset in de tuin + winactie

Toen vorig jaar jullie mijn grote tuinverbouwing van start ging, kon ik mij nog niet voorstellen hoe het zou zijn als het af is. Werkelijk alles moest eruit. Tegels, oude wortels van een hele grote boom die er ooit heeft gestaan en zelfs tot een fundering aan toe. Er schijnt hier heel vroeger, ergens voor de oorlog, een boerderij te hebben gestaan.

Nadat de grond geëgaliseerd was, de schuttingen erin stonden en de tuin zowel voor, zijkant als achter gedaan waren, kon ik eindelijk gaan genieten van mijn tuin. Jammer genoeg was de zomer snel weer voorbij maar ondertussen is het alweer lente en vertoef ik, zodra de zon schijnt, in de tuin met mijn bistroset.

Grote tuin vullen

Toen der tijd heb ik besloten om de gehele tuin te laten betegelen, achteraf gezien mis ik toch wel stukken grond in de tuin om plantjes in te kunnen plaatsen. Dit wordt opgelost door grote plantenbakken. Mijn tuin is vrij groot, dus het moet gevuld worden om er een gezellig plekje van te maken. Een bistroset in de tuin is een eerste stap. Ik vind tuin inspiratie opdoen daarnaast ook heel erg leuk!

Vanuit de keuken

Vanuit mijn keuken loop ik de tuin in en het allereerste wat ik doe, zodra ik wakker word, de tuin in lopen en zitten op een bistroset die ik heb mogen ontvangen van Perfecthomeshop. De zon schijnt hier volop en dat voor uren lang. Wat het nog leuker maakt is het opbergrek waar ik leuke planten op kan plaatsen of andere decoratie.

Bistroset voor balkon en tuin

Eerder dacht ik eraan om de bistroset in mijn voortuin te plaatsen. Achteraf leek mij dat toch niet zo een goed idee, het staat er los en je hoort vaak genoeg dat er weleens wat uit tuinen wordt meegenomen. Dat zou echt zonde zijn en bovendien ben ik altijd in de achtertuin te vinden.

Dat een bistroset niet alleen leuk is voor op het balkon maar ook in de tuin blijkt nu wel. Het is alledaags en past overal.

Acaciahout

De bistroset is gemaakt van acaciahout. Acaciahout is een duurzame houtsoort en ook nog eens een van de sterkste in zijn soort. Fijn om te weten dat het weerbestending is en op die manier geen enkele zorg hebt of de weersomstandigheden schade maken aan het hout.

Mocht je acaciahout willen behandelen dan kan dat met meubelolie. Hierdoor blijft de bistroset mooi.

Opbergen

Mocht ik de bistroset willen opbergen dan zijn zowel de tafel, stoelen en het opbergrek inklapbaar en zo neemt het weinig ruimte in beslag. Natuurlijk zal dit alleen in de winter gebeuren want het mooi houden van mijn bistroset doe ik graag. Zeker omdat ik er zo van geniet om in de tuin te vertoeven.

Duurzame bistroset

Perfecthomeshop draagt bij aan duurzaamheid. Perfecthomeshop vindt het belangrijk om op het milleu te letten als het gaat om het produceren van meubels. Er wordt gekeken welk houtsoort er gebruikt wordt en gebruiken zijn alleen maar hout van een FSC-keurmerk. Dit zijn duurzame bossen en wanneer er een boom wordt gekapt om herbruikt te worden, komt hier altijd een nieuwe boom voor terug.

Winactie!

In samenwerking met Perfecthomeshop mag ik een bistroset weggeven aan een van mijn volgers op Instagram! KLIK HIER om naar mijn instagram pagina te gaan en volg de instructies op.


9 gedachten over “Genieten met een bistroset in de tuin + winactie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *