Alles wat je moet weten over golfsport en wat heb je nodig?

Alles wat je moet weten over golfsport en wat heb je nodig?

Golfsport, wie kent dat nou niet? Golfen is een prachtige sport. Tijdens het golfen gebruik je niet alleen je lichaam maar ook veel denkwerk. Een sport voor ontspanning en sportiviteit. Het is ook een gezellige sport waarbij je veel buiten bent. Golfen kun je samen of alleen. Samen met anderen is natuurlijk hartstikke leuk om de sport te beoefenen.

Wat is golfsport?

Golfsport is een balspel. Het doel is om een kleine bal in the hole te krijgen met zo weinig mogelijk slagen welke wordt gespeeld op een golfbaan. Dit doe je door het gebruik van een golfclub. Een golfclub is een uitrusting die je nodig hebt tijdens het spel. Oftewel een gereedschap of een golfstok genoemd.

Wanneer je meer kennis hebt van golfsport mag je volgens de golfregels verschillende golfclubs meenemen. Welgeteld maximaal 14 golfclubs inclusief putter. Een putter is een golfclub die tijdens het golfen gebruikt wordt om korte en lage snelheid slagen te maken. Wanneer een bal op een korte afstand bij the hole ligt gebruik je dus een putter.

Alles wat je moet weten over golfsport en wat heb je nodig?

Golfspullen voor de golfsport

Wat heb je nodig om te kunnen golfen? Golfclubs staan op nummer 1 wat je nodig hebt tijdens het golfen. Daarnaast zijn speciale schoenen op de golfbaan verplicht en hier gelden speciale richtlijnen voor.

Ook voor het dragen van kleding op de golfbaan zijn er regels. Je mag dragen wat je wil echter zijn sommige kledingstukken uitgesloten. Ook voor de golfsport kun je diverse kledij kopen welke zijn toegestaan op de golfbaan. Accessoires zijn ook niet onbelangrijk! Denk hierbij aan golfballen, een golftas of een golftrolley. Ook zijn er golfsets voor beginners te koop.

Een golftrolley

Een golftrolley is een geweldig initiatief wanneer men een golftas liever zelf niet wil dragen. Ideaal, de golftas kan geplaatst worden op een golftrolley en meenemen over de baan. De uitvoeringen van de golftrolleys worden ook steeds luxer. Zeker de trolleys die je zelf makkelijk in elkaar kunt zetten zodat het in de auto past.

De Jucad Golftrolley is daar een van die je zowel in een elektrische variant en een niet elektrische variant kunt kopen. Uiteindelijk gaat het om het gemak van de Jucad Golftrolley omdat deze makkelijk in- en uit elkaar kunt halen zodat de golftrolley makkelijk in de auto past.

De Jucad Golftrolley beweegt makkelijk, is geruisloos en zonder moeite voort beweegt. Ook veert de trolley makkelijk mee wanneer die over een heuvelachtig of niet- vlak terrein heen rijdt.

Alles wat je moet weten over golfsport en wat heb je nodig?

Weetjes over de Jucad Golftrolley

  • De elektrrische Jucad Golftrolley is de besturen met een afstandsbediening.
  • Iedere golftas kan vastgezet worden door de universele bevestigingskoorden.
  • Er zit 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de elektronica.
  • Bij een e-trolley gaat de accu ongeveer 3 á 4 jaar mee, daarna dient deze vervangen
    te worden.
  • De golftrolley is stabiel en er is geen omvalgevaar.
  • Uitvoerig getest door Online Golfer Caddy.
  • Makkelijk in elkaar te zetten met een kliksysteem.

Wie zijn Online Golfer Caddy?

Omdat Online Golfer Caddy de Jucad Golftrolley heeft getest en hier een review over heeft geschreven is het natuurlijk ook leuk om te weten wie zij zijn!

Online Golfer Caddy zijn bedreven en fanatieke golfers die iedere week met de fantastische sport, golf, bezig zijn. Zij misten nog een platform voor golfend Nederland om hier alles te delen wat met golf te maken heeft. Daarom zijn zij Online Golfer Caddy begonnen. Tevens met een mooie slogan: Voor golfers, door golfers. Online Golfer Caddy helpen je online met alles op het gebied van golf vanuit liefde voor het spel.

Er zijn veel reviews te vinden op de website over verschillende golftrolleys. Maar niet alleen
golftrolleys, de website heeft enorm veel informatie over alles wat met golfen te maken heeft.
Denk hierbij aan een golfnet, Lakeballs, een ballenraper of een Titleist Golftas. Ook zijn er
veel recensies terug te lezen over de beste golfbanen.

Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Online Golfer Caddy blijf je niet alleen op
de hoogte van de nieuwste reviews, koopgidsen en exclusieve kortingen maar maak je ook
kans op een Jumbo Golf cadeau kaart.


12 gedachten over “Alles wat je moet weten over golfsport en wat heb je nodig?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *