30 dagen fitness challenge

30 dagen fitness challenge

Ik ben verslaafd aan het maken van Printables designs en dit keer heb ik gekozen voor een 30 dagen Squat, buik, hardloop en plank challenge! Kies er eentje uit en maak gebruik van de printable challenge om iedere dag je dagtaak af te strepen.

30 dagen Squats challenge

Door de squats training resuleert in een enorme calorieverbranding. Bijna iedereen is gek op squats omdat dit de beste manier is om een maximaal resultaat uit je oefening te halen! Je traint hiermee je dijen en billen. Daarnaast versterk je hiermee ook je onderlichaam. Wist je dat het ook tegelijk een oefening is voor het evenwicht en mobiliteit? Doe er je voordeel mee!

30 dagen buik challenge

Crunches zorgen ervoor dat je buikspieren sterker worden. Er is geen garantie voor direct een zichtbare sixpack. Dit doe je dan ook echt in combinatie met voeding, welke nog belangrijker is voor de training zelf. Alleen dan verlies je buikvet.

30 dagen hardloop challenge

Tijdens het hardlopen verbruik je meer calorieën dan met bijna welke andere activiteit dan ook. Langzaam opbouwen is dan ook heel belangrijk! Naast alle handige apps, kun je ook gebruik maken van een 30 dagen hardloop challenge. Denk er ook aan dat bij het hardlopen om af te vallen niet gaat om een hoog tempo maar om een rustig gestaag tempo. Ren je niet gek tijdens het schema, maar gebruik dus een rustig tempo hiervoor.

30 dagen plank challenge

Ook tijdens het planken train je bijna je hele lichaam. Denk aan je buik, rug en billen maar ook je bovenbenen, armen en schouders zijn aan het werk. Hiermee verstevig je je lichaam. Je merkt pas effect als je de oefening juist uitvoert en regelmatig doet.


1 gedachte over “30 dagen fitness challenge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *