Shoppen bij Jess is More

Shoppen bij Jess is More

Winkelen en kleding shoppen is toch wel een van mijn favoriete bezigheden. Kleding heb ik nooit genoeg, althans voor mijn gevoel niet. Dus shoppen doe ik echt ontzettend vaak! Als je mijn kledingkast ziet denk je daar waarschijnlijk wel anders over. Voor mij is het hebben van diverse kleding belangrijk zodat ik genoeg heb om te combineren en ik shoppen gewoonweg enorm leuk vind om te doen.

Shoppen bij Jess is More

Via Instagram kwam ik in contact met Jess is More. Soms kan ik niet kiezen, of weet ik niet hoe te combineren en dat verschil maakte Jess is More meteen voor mij. Advies ontvangen en het helpen bij het maken van een kleding keuze is wel fijn als je zelf met regelmaat twijfelt. En dit maakt het shoppen wel een stuk makkelijker.

Shoppen bij Jess is More
Setje van Jess is More

Uniek en anders shoppen

Bepaalde kledingstukken, die in de mode zijn, kun je echt overal kopen. En niet dat ik dat erg vind hoor, echter houd ik ook van een unieke stijl die je niet overal kunt kopen. Opvallend bij Jess is More dat zij andere soorten en unieke kleding hebben en de kwaliteit hier ook een rol in speelt.

Zelf ben ik gek op flared pants broeken en kan ik er eerlijk gezegd geen genoeg van krijgen. Jess is More raadde mij deze dan ook meteen aan in een suède stof en wat zit die enorm lekker en comfortabel! Je kunt er ook alles mee combineren door de champagne kleur!

Glitter top Rosie

Samen hebben wij gekozen voor de glitter top Rosie een super leuke glittertop met pofmouwtjes aan de schouders. Door de pasvorm lijk ik zelfs slanker en daar ben ik blij mee natuurlijk! De kleurencombinatie met de broek staat geweldig. En het is een keer wat anders dan zwart, want ik draag echt veel zwart!

Jess is more heeft nog veel meer om te shoppen!

Naast alle mooie kledingstukken welke Jess is More heeft, kun je daar ook terecht voor unieke sieraden zoals deze oorbellen en diverse accessoires. Bijvoorbeeld de kwalitatief lederen tassen in diverse kleuren. Er valt genoeg te combineren dus.

Suit blazer set

Wat nu helemaal in de mode is zijn de nette suit blazer sets en onmisbaar in je garderobe! Omdat de blazer wat langer is maakt dit je outfit helemaal af. Jess is More vertelt ook meteen waarmee je de gehele set kunt combineren. Zo is het maken van een keuze makkelijker voor jezelf en heb je meteen advies!

Shoppen bij Jess is More
Bron: Jess is More

Winactie

In samenwerking met Jess is More mag ik de glitter top Rosie weggeven aan een van mijn volgers op Instagram! KLIK HIER om mee te doen met de winactie.


7 gedachten over “Shoppen bij Jess is More”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *