Een steel stofzuiger zonder snoer

Een steel stofzuiger zonder snoer

Heb je weleens een steel stofzuiger gebruikt zonder snoer? Zelf stofzuig ik bijna iedere dag en zeker met huisdieren is dit een must! Met mijn roze Hetty vlieg ik door het hele huis heen, ik begin boven en ga dan naar beneden toe. Stofzuigen vind ik niet alleen leuk om te doen (ja ik lijk wel gek) maar het geeft ook een fris gevoel. Heerlijk als het hele huis weer gedaan is! Een steel stofzuiger is echt een lifehack tegenover een normale stofzuiger.

Zware stofzuiger vs een steel stofzuiger

Na jaren word je een zware stofzuiger wel zat! Het is niet meer te tillen, fijn als die beneden staat maar het op en neer gaan naar boven toe is gewoon enorm zwaar. Vooral met meerdere verdiepingen in huis merk je dit wel. Als ik stofzuig dan doe ik dit ook echt overal, achter de bank, ik schuif kasten opzij en onder de bedden vind ik het enorm belangrijk. Vooral onder het bed moet ik letterlijk liggen op de grond, met dat zware ding naast mij om overal bij te kunnen!

Snoeren wat een steel stofzuiger niet heeft

Nu heb ik gelukkig een lange snoer, maar er zijn ook stofzuigers die dat niet hebben. Om gek van te worden! Daarnaast vind ik het opbergen gewoon een gedoe. Eerst de snoer weer oprollen in mijn Hetty, dan de stofzuigerslang vast klikken en wanneer ik het onder mijn trappenkast plaats, gebeurt het ook weleens dat ik bijna val! En dat is nou niet de bedoeling.

Maak het makkelijker voor jezelf!

De ontwikkelingen van elektronica liegen er niet om. Apparaten worden steeds slimmer, handiger en makkelijker in gebruik. Want laten we eerlijk zijn, stofzuigen is al een taak op zich maar een hele zware stofzuiger met je mee dragen demotiveert wel een beetje he? Als ik het makkelijker kan maken voor mijzelf, en zeker met elektronica, dan vind ik het de moeite waard om daarin te investeren.

De FlinQ V12 Draadloze Steelstofzuiger

Om maar met de deur in huis te vallen, geen snoeren, geen slangen en geen stofzuiger zak meer! Dit is precies hoe je heel wat ongemakken in één klap oplost! En dan heb ik het maar over enkele onderwerpen over de FlinQ V12 draadloze steelstofzuiger.

De draadloze steelstofzuiger is enorm licht, wat een verschil met een gewone stofzuiger! De stofzuiger is ook niet zo groot als dat je normaal gewend bent waardoor je makkelijker op moeilijke plekken komt en geen rare bewegingen, zoals ik altijd moet doen, hoeft te maken. En het allermooiste is nog, je kunt de draadloze steelstofzuiger ook nog gebruiken als kruimeldief door ‘m simpelweg hierop in te stellen.

Een steel stofzuiger zonder snoer
FlinQ V12 Draadloze Steelstofzuiger

Rugpijn

Door mijn hernia en mijn schoonmaak tikjes merk ik best vaak dat ik pijn heb aan mijn rug. Een draadloze stofzuiger als deze verlicht het wel enorm heb ik gemerkt. Ook omdat je niet hoeft te bukken wat je vaak wel met stofzuigers moet doen scheelt een hoop! Mijn rugklachten zullen helaas nooit over gaan, maar ik maak het mijzelf hier wel makkelijker mee.

Extra accesoires

Allereerst de muurhouder! Omdat de stofzuiger een slank design heeft en het makkelijk op te hangen is, neemt het weinig ruimte in beslag. Zo fijn vind ik het als ik alles kan opbergen en het een plekje heeft en dit maakt het gemakkelijk voor mijzelf.

Er zit een accessoire-pakket bij. Een mini TURBO borstel, een carpet borstel, een dierenborstel en een doorzichtige stof opvanger. Ook zit er een 2-in-1 en een kieren zuigmondstuk, ideaal voor als je even de auto wilt stofzuigen.

Een steel stofzuiger zonder snoer

En dat is nog niet alles

De filter in de stofzuiger kun je wassen, zodra je gaat stofzuigen schijnt er een witte led- verlichting op de turbo borstel, met een volle accu kun je zeker 40 minuten stofzuigen oftewel 150 m2 en de stofzuiger heeft twee verschillende snelheden. Het is maar net wat jij fijn vind! Meer informatie en alle eigenschappen van de FlinQ V12 draadloze steelstofzuiger kun je op de website terug vinden.

FlinQ Design Handstofzuiger

Omdat ik een fan ben van de FlinQ producten kon ik het niet laten om ook dit product te delen mocht je alles bij de hand willen hebben! De FlinQ Design Handstofzuiger een stofzuiger die je gewoon overal mee naartoe kan nemen. Persoonlijk vind ik dit een makkelijke stofzuiger om altijd in de auto te hebben. Op die manier heb ik altijd een stofzuiger bij de hand die klein en compact is.

Een steel stofzuiger zonder snoer

Social Media van FlinQ

FlinQ is ook te volgen op Social Media zoals Instagram, Facebook en YouTube!

Dit artikel betreft een samenwerking met Flinq Products. Gebaseerd op mijn persoonlijke mening en mijn eigen schrijfwijze.


7 gedachten over “Een steel stofzuiger zonder snoer”

  • Wij zitten al heel lang te kijken naar zoiets als dit om een tweede stofzuiger voor de bovenverdiepingen te hebben, maar ik ben zo bang dat het gebruiksgemak tegenvalt omdat de accu te snel leeg is of hij niet goed het vuil opzuigt. Misschien toch maar eens naar deze kijken.

  • Heel handig zonder snoer alleszins. Ik heb ook zo één in mijn garage hangen. Alhoewel laat ik het meeste mijn robot rijden. We hebben er langover gedaan om die te kopen, maar nog geen seconde spijt van gehad. Blij ben ik ook met mijn andere om snel iets op te stofzuigen waar nodig 😁

  • Ik had wel van die stofzuigers gezien, nog nooit gebruikt overigens. Interessant dat je het beschrijft. Haha stofzuigen is met huisdieren zeker een must. En fijn dat het je je rugpijn verminderd! Ook dat het makkelijk opbergbaar is!

  • Ja wel echt super handig he! Ik ben ook altijd aan het kutten met het snoer en dan moet je weer een ander stopcontact zoeken. Dit is ideaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *