Mijn blog en Social Media doelen voor 2022

Mijn blog en Social Media doelen voor 2022

Als je mij nog niet kent, in 2018 ben ik begonnen met bloggen. Begin 2021 heb ik mijn blog over gezet naar een ander content management systeem (WordPress). Sinds dit jaar heb ik een enorme groei gemaakt op zowel mijn website als mijn Social Media kanalen. Ik heb enorm veel mogen leren, ben bij leuke blog events geweest zoals de blogboot en een geweldige nieuwe vriendin in mijn leven mogen krijgen, Jasmina van Sparkles Inside. Zij is niet alleen mijn collega, maar ook een leer meesteres en daarnaast een geweldige vriendin! Haar wil ik dan ook speciaal bedanken voor haar hulp en haar vriendschap.

Mijn blog

Ik doe het omdat ik het onwijs leuk vind, het bloggen heeft mij ook door mijn burn-out geen geholpen en het is een uit de hand gelopen hobby geworden. Heerlijk vind ik het om te schrijven, mijn gedachten, de dingen die ik leuk vind of of mijn creaties te delen. Alles kan en mag ik hierin kwijt. En wat het nog leuker maakt is dat ik benaderd word door bedrijven die mijn schrijfstijl leuk vinden. En dan de vraag of ik ook voor hen een artikel wil schrijven. Dit soort momenten geven mij een enorme boost!

Natuurlijk valt er nog veel te leren voor mij. Denk aan mijn SEO, online marketing en nog veel meer. Maar dat maakt het juist zo leuk. Ik ga graag de uitdaging aan!

Veel geleerd

Dit jaar heb ik dus heel veel geleerd. Niet alleen het bloggen maar ook het maken van content, mijn Social Media en van de leuke events welke ik heb mogen bijwonen. Dit zorgt er ook voor dat ik weet wat in het jaar 2022 mij te doen staat. Ik kijk naar wat beter kan, ik kijk naar wat ik kan aanpassen maar ook hoe ik mijn schema indeel. Time management is niet mijn sterkste kant, iets waar ik op het werk veel moeite mee had. Op de een of andere manier heb ik dit door het bloggen wel onder de knie gekregen!

Vooruit werken

Mijn eerste doel voor het nieuwe jaar, 2022, is vooruit werken. Minimaal 3 blogs per week plaatsen. Wat ik nu doe is onderwerpen opschrijven, kijken naar wat ik leuk vind maar ook alvast beginnen met schrijven. Het kan maar alvast klaar zijn en mijn artikelen worden op die manier ingepland en zullen automatisch op mijn website verschijnen.

Social Media

Al mijn content voor mijn Social Media kanalen zijn gepland en met name voor Instagram. Ik heb gekeken naar wat beter kan en wat ik graag wil. Wat ik belangrijk vind is dat mijn blog meer op de voorgrond gaat treden op mijn Social Media. Mijn samenwerkingen vind ik hartstikke leuk, maar dat wil ik wel gaan minderen. Wil, dat ga ik minderen! Mijn doel is vier keer per week posten met minimaal 1 pauze dag. En minimaal 2 of 3 post daarvan laten richten op mijn blog.

Pinterest

Mijn Pinterest loopt hartstikke goed, alleen moet ik nog heel veel lay-outs gaan maken en deze vanaf die tijd wanneer alles af is ook gaan bijhouden. Ik ben gek op Pinterest! Niet alleen voor mijn eigen content maar ook naar het kijken van content, ideeën op doen op zowel werk als privé vlak.

Facebook

Op Facebook ben ik minder actief terwijl ik daar juist een pagina heb met betrokken volgers. Het zou zonde zijn als ik dit laat varen. De tijd die ik in Instagram steek, wil ik ook op mijn Facebook pagina steken. Daar mag ook zeker meer groei in komen.

Mijn werk en mijn blog

Wegens mijn burn-out ben ik natuurlijk heel even niet aan het werk geweest. Nu ik weer volledig in het arbeidsleven zit in combinatie met mijn blog heb ik besloten om minder te gaan werken zodat ik ook mijn focus heb voor mijn hobby. Het bloggen is mijn passie en een deel van mijn leven geworden. Mijn doel is dan ook om hier veel meer uit te halen! Ik wil mijzelf verbluffen in 2022!

De KVK

Het allerleukste wat ik dit jaar nog ga doen is langs de KVK om van mijn blog mijn werk te maken. Ik ga langs de KVK en zal Faithly.nl inschrijven. Het wordt officieel en ik kijk hier dan ook ontzettend naar uit. Spannend vind ik het wel maar ik heb genoeg lieve mensen om mij heen die mij hierbij steunen.

Mijn supporters

Mijn moeder en mijn oma zijn mijn grootste steun! Ze vinden het zelfs zo leuk dat zij regelmatig met hele leuke ideeën aan komen zetten. Mijn moeder zegt altijd: lef hebben Fallon en ga ervoor! Dit moedigt mij nog veel meer aan om verder te groeien en door te gaan met de dingen te doen die ik leuk vind.


14 gedachten over “Mijn blog en Social Media doelen voor 2022”

 • Wat leuk om te lezen! Ik herken er veel in ook ik ben nog niet zo lang bezig en begonnen vanuit een burn-out. Ook ik wil verder, voor mij is het ontspanning.

 • Wat onwijs mooi en bijzonder dat je een mooie (blog) vriendschap rijker bent geworden! En super leuk om over je doelen te lezen!

 • Het is wel leuk om te lezen hoe je gegroeid bent.
  Het is best een inspiratie voor andere beginnende bloggers.
  Wat moet je in de wolken geweest zijn toen het eerste bedrijf je contacteerde met het verzoek om voor hen te gaan schrijven.
  Fijn dat je jezelf doelen oplegt voor het komende jaar.
  Alvast veel succes hiermee.
  Liefs

 • Wow super dat je in die tijd al zo gegroeid bent in het bloggersvak. Ik ben zelf dit jaar pas begonnen en moet er nog een weg in vinden. Het lijkt me leuk om straks samen te werken of voor anderen te gaan promoten maar tot die tijd doe ik het vooral om mijn gedachten en ervaring te delen en zie ik social media als het verlengde hiervan.
  Succes alvast voor het komende jaar!

 • Wat leuk om te lezen en wat heb je al veel bereikt in vrij korte tijd! Ik ben nog niet zo lang bezig en merk dat er vooral in de social media en alles eromheen veel tijd gaat zitten. Maar het is hartstikke leuk om te doen en hopelijk leidt het bij mij uiteindelijk ook tot meer!

 • Leuk om meer over je doelen voor volgend jaar te lezen! Wat tof dat je ook een vriendschap aan het bloggen overgehouden hebt. Echt leuk! En dat je bij de KvK gaat inschrijven is natuurlijk spannend, maar ik weet zeker dat je er over een paar jaar heel blij mee bent. Succes!

 • De tekst is erg duidelijk! Fijn om te lezen ook en overzichtelijk. Een burn-out is erg vervelend. Bijzonder dat het je door je burn-out heeft heen geholpen! Leuk dat je ook beschrijft wat je gebruikt naast je blog zoals printerets

 • Wow, 3 blogs per week, dat is echt veel! Doe je dit fulltime? Ik ben al blij als ik er eentje red per week. Maar dat zijn dan ook vaak blogs van 3.000 woorden of meer. Wat fijn dat je blog zo goed gegroeid is dit jaar, super knap! Keep up the good work zou ik zeggen.

 • Mooie doelen voor 2022. Ik blog al lang maar dit is het eerste jaar dat het me gelukt is om vooruit te werken. Het is wel lekker hoor, geeft veel rust.

 • Wat een leuke blog om te lezen! Fijn dat je zo gegroeid bent met je blog. Super spannend om je in te schrijven bij de kvk. Veel succes gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *