Wellbeing op de blogboot Amsterdam

Wellbeing op de blogboot Amsterdam

Nadat ik voor de eerste keer ben meegegaan op de blogboot tijdens de World Cleanup Day dacht ik, dit was zo leuk ik wil nog een keertje mee! De thema’s spreken mij altijd enorm aan en na bekendmaking was duidelijk dat de blogboot op 1 november 2021 de thema: Wellbeing zal zijn, oftewel welzijn.

De reis

Jasmina en ik zouden WIJ niet zijn als wij wederom een reis maken met obstakels! Wij waren al vroeg gaan rijden met het idee, dit gebeurt ons niet meer! Ik kan je vertellen, het gebeurde weer maar dan nog een tikkeltje erger. Wij aangekomen in Amsterdam, ruim een half uur van tevoren aanwezig en dachten hiermee ruim op tijd te zijn. Je raad het al, op tijd waren wij dus niet.

Wij hebben ruim een half uur door het centrum van Amsterdam heen gereden om ook maar een plek te kunnen vinden. Eerder hadden wij besloten om naar de Kalverstraat toe te gaan omdat daar een parkeergarage aanwezig zal zijn. Deze bleek helaas niet voor particulieren te zijn. Op een gegeven moment stonden wij zo vast dat wij geen kant meer op konden.

Marquerita hield contact met ons en besloot om op ons te wachten wat natuurlijk erg fijn is, want wij waren echt gestrest! Iemand van Starboard Amsterdam was zo lief om de auto van ons over te nemen en ergens te parkeren zodra wij waren aangekomen.

We zijn er!

Eindelijk konden wij opstappen en kon voor ook de rest van de bloggers dan eindelijk de dag beginnen. Zodra je de Starboard in Amsterdam opstapt dan ziet het er altijd zo verzorgd uit. Wederom lagen er heerlijke hapjes klaar, genoeg frisdrank en ook voor koffie en thee is gezorgd. Mocht jij graag een boottocht door Amsterdam willen? Dan raad ik je Starboard Amsterdam echt aan.

Wellbeing op de blogboot Amsterdam

Kraek Design

Al snel kwam er een leuke pitch over Kraek Design, een prachtig horloge merk. Niet alleen het design is erg mooi maar ook het doel waar Kraek Design aan werkt ook. Kraek Design schenken wij 5% van hun inkomsten aan Microkrediet voor Moeders. Zodat de armste moeders in Azië de kans krijgen hun eigen onderneming op te zetten én te werken aan een betere toekomst.

Daarnaast ontvingen wij allen een prachtige horloge van de Solis collectie. Een stijlvolle ronde kast, minimalistische uur aanduiding, basis in zilver, goud, rosé goud, de bandjes kun je verwisselen en een backplate in wit en in wit parelmoer.

Wellbeing op de blogboot Amsterdam

Witt Benelux ROIDMI RS70 steelstofzuiger

Witt Benelux presenteerde de ROIDMI RS70 steelstofzuiger. En dat is er niet zomaar een! Deze stofzuiger is niet alleen een steelstofzuiger maar ook een kruimeldief en dweil in één. Ik wist niet wat ik meemaakte natuurlijk en vond het geweldig om naar deze pitch te luisteren. Makkelijk in gebruik door de afwisselbare opzetstukken. Ook een lampje waardoor je de donkere hoeken goed kunt zien en zelfs te bedienen door het gebruik van een applicatie op je telefoon! Te koop via Bol.com.

Wellbeing op de blogboot Amsterdam

Sapjes maken

Ook kregen wij van Witt Benelux een prachtig apparaat te zien wat hoort bij de klein huishoudelijke apparaten. Met dit apparaat kun je dus heerlijke sapjes maken en de vezels worden afgevoerd naar een bak. Hierdoor heb je vers geperste sap zonder vezels en het smaakt echt heerlijk! Je hoeft ook niets te schillen want de schil blijft achter de filter hangen.

Wellbeing op de blogboot Amsterdam

Smoothie blender

Van Witt Benelux ontvingen wij daarna een Smoothie blender! Onwijs blij mee want hiermee kan ik dus heerlijke smoothies gaan bereiden. Er zit een gepatenteerd systeem in met twee bekers, die samengevoegd kunnen worden voor een isolerend thermo-effect. Heel erg handig voor onderweg ook natuurlijk.

Wellbeing op de blogboot Amsterdam

Chocolade bezorgd

Wederom een heerlijke chocolade box van Chocolade bezorgd. Nu ik dit een aantal keer heb mogen proeven is de koffie smaak echt mijn favoriet! Het zijn echt prachtige handgemaakte kunstwerkjes.

Wellbeing op de blogboot Amsterdam

Een geslaagde dag

Het was wederom een geslaagde dag! Ondanks mijn reis samen met Jasmina, die ergens altijd mis gaat, is het op de blogboot zelf altijd fantastisch! Weer leuke en nieuwe mensen mogen leren kennen en ook genoten van de zon, want het weer was echt fantastisch.

Wellbeing op de blogboot Amsterdam

8 gedachten over “Wellbeing op de blogboot Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *