Wimpers Beauty’s Imperial

Wimpers Beauty’s Imperial

Als het gaat om beauty producten dan zie je mij vooraan in de rij staan! Zo is dat ook bij wimpers, maar niet zomaar wimpers! Ik ben altijd op zoek naar mooie natuurlijke plakwimpers maar ze moeten wel opvallen!

Beauty’s Imperial heeft mij gevraagd om hun wimpers te testen. Iets waar ik absoluut geen nee op kon zeggen! De kerst kwam eraan dus ook dat kwam mooi uit. Op de website van Beauty’s Imperial kun je kiezen uit diverse wimper modellen. Je snapt wel dat het moeilijk was om een keuze te maken, maar nu ben ik toch echt fan geworden van de Amira Wimpers!

De wimpers ontvang je in een prachtig chique doosje en daarnaast ontvang je ook nog eens een wimper applicator, een eyeliner en de wimperlijm!

De wimpers zien er zo natuurlijk uit waardoor het zich onderscheidt van andere wimpers. Hier een mooie close up van de wimpers: 

En dankzij deze handige tang is het aanbrengen van nep wimpers nu geen issue meer. Gebruik de wimper tang in combinatie met de beste eyeliner/lijm, dan is je lash look helemaal compleet.

En dankzij deze handige tang is het aanbrengen van nep wimpers nu geen issue meer. Gebruik de wimper tang in combinatie met de beste eyeliner/lijm, dan is je lash look helemaal compleet.

Via de website loopt er momenteel een mooie aanbieding! Voor slechts €24,95 ontvang jij de Eyline, Applicator en de Lashes (naar keuze).


1 gedachte over “Wimpers Beauty’s Imperial”

  • Heel af en toe waag ik me eraan. Maar ook kies ik dan voor natuurlijk ogende wimpers. Niet degene die je van meters ver al ziet aankomen. Ik ben altijd een handig iemand geweest. Maar wat heb ik in het begin toch zitten knoeien zeg. Maar oefening baart kunst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *