Leuke printables om mee te knutselen

Leuke printables om mee te knutselen

Als je een beetje creatief bent dan komen deze handoge gratis printables goed van pas! In dit artikel vind je diverse printables, van knutselen tot het bijhouden van een verjaardagskalender en van het maken van een verjaardag doos tot leuke LOVE coupons.

Unicorns, je komt ze overal tegen! In 2020 zal de Unicorn nog steeds een hype zijn. Een Unicorn printable kun je overal voor gebruiken. Als kleurplaat, als vele losse unicorns voor het maken van vlaggetjes of als template om het uit te snijden op een groot stuk karton. 

20 jaar geleden werd dit al gebruikt en het is nog steeds een van de leukste crafts onderdelen om te gebruiken. Het maken van doosjes of verjaardagsdoosjes. Doe je voordeel met onderstaande printable.

Naast de (verjaardag) doosjes zijn ze natuurlijk ook in de vorm van huisjes te verkrijgen. Als je de template groot uitprint kun je dit bewerken om een groot stuk karton en een stevig huisje van maken.

Je eigen recept delen of receptenboek maken, kan natuurlijk met deze vrolijke template!

Wie houdt er nou niet van! Made with love kaartjes in een krijtbord look. Deze kun je uitprinten en knippen en toevoegen aan je eigen creacties.

Als je gek bent op quotes en deze in fotolijstjes wilt hebben of mini kaartjes dan ben je met deze template een stapje voor. De populairste quotes staan hierop beschreven.

Oke het zijn geen stickers maar dat kun jij er wel van maken! De leukste koffie cup stickers vind je hier. Laat het nou net een van Starbucks zijn. Te leuk! 

Maak je eigen bordspel! Je leest het al, je eigen bordspel maken kan alleen met een template en een paar dobbelstenen die je ook terug kunt vinden in de bestanden. 

Verjaardagskalender! Ben jij net zo vergeetachtig als dat ik ben? Dan heb je echt een verjaardagskalender nodig! Ik heb een leuke voor je uitgezocht. 
Je kunt ‘m hieronder downloaden.

To do list Wie houdt dit tegenwoordig niet bij. Een week of maand To do list. In de bijlage vind je er een terug. Altijd handig om te gebruiken. 

Love coupons Voor stelletjes is dit enorm leuk om te gebruiken. Een filmavond of doet hij of zij vandaag de afwas? 

Voor nog meer leuke printables bekijks eens de jungle boek of knutselen met kinderen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *