De 10 meest bizarre gadgets die er bestaan!

De 10 meest bizarre gadgets die er bestaan!

Soms zijn er gadgets te koop dat je denkt: wat moet men hiermee. Zelf vind ik het altijd leuk om van die bizarre en gekke gadgets op te zoeken via Ali-Express en dan ben ik ook nog een type die het besteld ook, want zoiets moet ik dan gewoon in mijn handen hebben! Al een tijd lang had ik het idee om dit te delen in een blog artikel. En hier is die dan nu eindelijk!

1. USB hamburger verwarmer

Beginnend met een vreemde maar smakelijke traktatie, de USB hamburger verwarmer. Ja, je leest het goed! Deze gadget wordt aangesloten op een USB-poort en warmt je hamburger op terwijl je aan het werk bent. Handig? Misschien niet echt, maar het is zeker een gespreksonderwerp op kantoor!

2. Handenloze paraplu

Hoe dan zul je denken! Maar het bestaat echt!

Voor degenen die hun handen graag vrij houden, is er de handenloze paraplu. Deze gadget wordt om je schouders gedragen en biedt bescherming tegen regen zonder dat je een paraplu hoeft vast te houden. Het ziet er misschien vreemd uit, maar het is zeker praktisch voor mensen die onderweg zijn.

3. USB-stofzuiger voor toetsenborden

Oke, deze is dan niet heel erg gek en bestaat al langer. Zelfs een Hetty serie is hiervan online te koop! Als je een hekel hebt aan stof en kruimels die zich ophopen tussen de toetsen van je toetsenbord, dan is de USB-stofzuiger voor toetsenborden misschien iets voor jou. Dit kleine apparaatje zuigt al het vuil op dat zich heeft verzameld tussen de toetsen, waardoor je toetsenbord weer brandschoon wordt.

4. Slaaprobot

Voor degenen die moeite hebben om in slaap te vallen, is er de slaaprobot. Dit bizarre apparaat bootst ademhaling en hartslag na om je te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Het klinkt misschien vreemd, maar voor sommigen kan het een effectieve manier zijn om rust te vinden.

5. Selfie toaster

Voor de ultieme egocentrische ontbijtervaring is er de selfie toaster. Deze gadget stelt je in staat om je eigen gezicht op je geroosterde brood te hebben. Het is zeker een unieke manier om je dag te beginnen en je sociale media-feed te vullen met grappige ontbijtselfies.

De 10 meest bizarre gadgets die er bestaan!
Bron: https://www.globenewswire.com/en/news-release/2019/12/04/1956128/0/en/Make-Bread-Great-Again.html

6. Banaanstekkerbeschermer

Heb je ooit je banaan meegenomen voor onderweg en ontdekt dat hij geplet is in je tas? Met de banaanstekkerbeschermer is dat verleden tijd! Deze gadget beschermt je banaan tegen beschadiging en zorgt ervoor dat hij er net zo vers uitziet als toen je hem inpakte.

7. Haarpet

Voor degenen die graag hun kale plekken willen verbergen, is er de haarpet. Deze bizarre gadget lijkt op een pet, maar is eigenlijk bedekt met nephaar om kaalheid te camoufleren. Het is misschien niet voor iedereen, maar het is zeker een interessante optie voor mensen die zich zorgen maken over hun haardos.

8. Robotstofdoek

Vergeet de ouderwetse stofdoek, want er is nu de robotstofdoek! Deze gadget beweegt automatisch over oppervlakken en verwijdert stof en vuil zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Het is een beetje vreemd om een ​​robot je schoonmaakwerk te laten doen, maar het kan zeker handig zijn.

9. Neusfietsclip

Voor degenen die graag fietsen maar last hebben van allergieën, is er de neusfietsclip. Deze gadget filtert pollen en andere allergenen uit de lucht terwijl je fietst, waardoor je ademhaling gemakkelijker wordt. Het ziet er misschien een beetje vreemd uit, maar het kan een levensechte verandering betekenen voor mensen met allergieën.

10. Draagbare wasmachine

Last but not least, de draagbare wasmachine. Deze kleine gadget stelt je in staat om je kleding te wassen waar je ook bent, zonder dat je een grote wasmachine nodig hebt. Het is misschien niet zo effectief als een traditionele wasmachine, maar het kan handig zijn voor reizen of kamperen.

De 10 meest bizarre gadgets die er bestaan!
Bron: https://nl.aliexpress.com/item/1005005936573748.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *