The Good Roll: Duurzaam toiletpapier voor een betere wereld

The Good Roll: Duurzaam toiletpapier voor een betere wereld

Toiletpapier. Een alledaags product dat we dagelijks gebruiken zonder er vaak bij stil te staan. Maar wat als ik je vertel dat het kiezen van het juiste toiletpapier een groot verschil kan maken, niet alleen voor jezelf maar ook voor de wereld om ons heen? Maak kennis met The Good Roll, een bedrijf dat niet alleen zacht en comfortabel toiletpapier produceert, maar ook een impact heeft op het gebied van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

Het verhaal achter The Good Roll

The Good Roll is ontstaan vanuit een gedeelde frustratie over twee grote mondiale problemen: het gebrek aan toegang tot veilige en schone toiletten voor miljoenen mensen over de hele wereld, en de vernietiging van bossen voor de productie van toiletpapier. Met deze problemen in gedachten besloten de oprichters van The Good Roll dat het tijd was voor actie.

Duurzaamheid als kernwaarde

Bij The Good Roll geloven ze in duurzaamheid in al zijn vormen. Daarom is hun toiletpapier gemaakt van 100% Europees bamboe en gerecycled papier. Dit betekent dat er geen bomen worden gekapt voor de rollen toiletpapier. En alsof dat nog niet genoeg is, bevatten de rollen ook geen chloor, kleur- of geurstoffen, waardoor ze zacht zijn voor zowel de huid als het milieu.

Dubbel zoveel Papier, dubbel zo goed

Wist je dat je met The Good Roll dubbel zoveel papier krijgt op een rol? Dat klopt! Zij streven ernaar om hun klanten de beste waarde te bieden, zonder in te leveren op kwaliteit of duurzaamheid. Dus telkens wanneer je een rol The Good Roll gebruikt, weet dat je niet alleen zorgt voor jezelf, maar ook voor het behoud van onze planeet.

Een toiletblok in Ghana

Een van de meest inspirerende aspecten van The Good Roll is hun streven om verandering teweeg te brengen in gemeenschappen die het het hardst nodig hebben. Daarom doneren zij maar liefst 50% van hun nettowinst aan de bouw van toiletten in Ghana. Voor hun is het niet alleen een kwestie van het produceren van toiletpapier; het is een kans om levens te veranderen en gemeenschappen te ondersteunen. En dit is naast duurzaamheid ook een onderdeel waar ik dus helemaal achter sta!

Sociale verantwoordelijkheid

Naast het streven naar duurzaamheid, hechten zij ook veel waarde aan sociale verantwoordelijkheid. Daarom werken ze samen met sociale ondernemingen voor het verpakken van de producten, waardoor ze werkgelegenheid en begeleiding bieden aan meer dan 75 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij The Good Roll geloven zij dat iedereen waarde kan toevoegen, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden.

Een rol spelen in verandering

Als consumenten hebben we de kracht om verandering teweeg te brengen door bewuste keuzes te maken. Door te kiezen voor The Good Roll kies je niet alleen voor hoogwaardig toiletpapier, maar ook voor een duurzame en sociale toekomst voor iedereen. Samen kunnen we een rol spelen in het creëren van een wereld waarin schone toiletten geen luxe, maar een basisbehoefte zijn voor iedereen.

The Good Roll is meer dan alleen toiletpapier. Het is een symbool van verandering, een baken van hoop voor een betere toekomst voor onze planeet en de mensen die erop wonen. Dus waar wacht je nog op? Maak een verschil met elke rol die je gebruikt en sluit je aan bij de beweging van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid met The Good Roll. Want een rol in duurzaamheid begint bij jou.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *