Pure energie de Kracht van groene stroom

Pure energie de Kracht van groene stroom

Al sinds 1995 zet Pure Energie zich in om Nederland groener te maken en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Met een focus op wind- en zonne-energie heeft dit Nederlandse bedrijf een missie om duurzame stroom te leveren aan huishoudens en bedrijven, van weiland tot stopcontact. Maar wat maakt Pure Energie nu echt uniek en waarom zou je voor hen moeten kiezen?

Wind- en Zonneparken

Pure Energie investeert in wind- en zonne-energieprojecten door heel Nederland. Door middel van hun eigen windmolens en zonneparken wekken ze voldoende groene stroom op voor honderdduizenden Nederlandse huishoudens. Deze projecten worden vaak ontwikkeld in samenwerking met lokale gemeenschappen, waardoor niet alleen duurzame energie wordt geproduceerd, maar ook de lokale betrokkenheid wordt vergroot.

100% groene stroom

Wat Pure Energie echt onderscheidt, is hun toewijding aan het leveren van 100% groene stroom. Al negen jaar op rij worden ze beoordeeld met een 10 voor duurzaamheid door de Consumentenbond. Dit betekent dat wanneer je voor Pure Energie kiest, je er zeker van kunt zijn dat je bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst voor ons allemaal.

Pure energie de Kracht van groene stroom
100% de groenste energie bij Pure Energie!

Gelukkige klanten

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Pure Energie. Met korte wachttijden en persoonlijk contact streven ze ernaar om hun klanten de best mogelijke service te bieden. Het resultaat? Een indrukwekkende score van 8.6 op Klantenvertellen.nl, wat aantoont dat hun inzet wordt gewaardeerd door de mensen die ervoor kiezen om over te stappen op groene energie.

Teruggeven aan de maatschappij

Als puur Nederlands bedrijf is Pure Energie niet alleen gericht op het leveren van groene stroom, maar ook op het teruggeven aan de samenleving. Dit doen ze onder andere via het Pure Energie Fonds, waarmee ze duurzame projecten stimuleren en bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Kortom, Pure Energie is niet zomaar een energiebedrijf. Het is een bedrijf met een missie: het creëren van een schonere, groenere toekomst voor ons allemaal. Door te kiezen voor Pure Energie, kies je niet alleen voor groene stroom, maar ook voor een betere wereld. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de beweging naar duurzame energie en maak samen met Pure Energie een verschil voor de planeet en toekomstige generaties.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *