Glanzend haar, groene keuzes: de Eco-vriendelijke belofte van Kevin Murphy

Glanzend haar, groene keuzes: de Eco-vriendelijke belofte van Kevin Murphy

Kevin Murphy, waar schoonheid hand in hand gaat met duurzaamheid. In dit artikel neem ik je mee op een reis door de wereld van haarverzorging die niet alleen gericht is op jouw schoonheid, maar ook op de schoonheid van onze planeet. Ontdek hoe Kevin Murphy jouw haar transformeert met zorgvuldig gekozen eco-vriendelijke haarverzorgingsproducten, en tegelijkertijd een positieve bijdrage levert aan een groenere en schonere planeet.

Haarproducten van Kevin Murphy

Kevin Murphy biedt haarproducten aan, maar niet zomaar haarproducten. De basis van al hun producten zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten. Bij Kevin Murphy streven zij naar zowel kwaliteit als duurzaamheid. Hun producten bevatten geen schadelijke stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast is dit ook beter voor je hoofdhuid! In een eerdere blogartikel heb ik benadrukt dat veel chemicaliën uit shampoos en conditioners kunnen achterblijven op je hoofdhuid. Met de producten van Kevin Murphy is dit niet het geval.

Glanzend haar, groene keuzes: de Eco-vriendelijke belofte van Kevin Murphy
Bron: https://kevinmurphy.nl/product/angelmasque

Soorten eco-vriendelijke haarproducten:

Bereid je maar voor, want bij Kevin Murphy heb je een overweldigende keuze aan haarproducten. Of je nu je haar wilt herstellen, zorg zoekt voor een vette of gevoelige hoofdhuid, of juist meer volume wilt, bij Kevin Murphy hebben we het perfecte product voor jou. Persoonlijk mocht ik drie producten uitkiezen, en ik zal je hier uitleggen wat deze doen:

De Everlasting Colour Leave-In:
Een heerlijke en fijne bond-building behandeling die niet alleen de kleur beschermt, maar ook je haar hydrateert. Hiermee wordt het haar van binnenuit behandeld en wordt de weerstand en conditie verhoogd. In deze koude maanden van het jaar is dit hard nodig! Niets is fijner dan je haar sterker en gezonder te krijgen.

De Full Again:
Als ik mijn haar meer volume kan geven, dan doe ik dat graag! Deze heerlijke lotion verdikt je haar en geeft een flinke boost aan volume. Dit wordt mogelijk gemaakt door de oliën van amyris en elemi die erin zitten. Het is goed om te weten dat deze lotion ook beschermt tegen hitte!

De Cool Angel:
Verven kan helaas wat schade aan je haar veroorzaken. Ondanks dat ik niet meer volledig blond ben, is de onderkant van mijn haar dat wel, en dat wil ik graag beschermen. Na het wassen van je haar kun je de Cool Angel gebruiken en deze een paar minuten laten zitten. Daarna spoel je het uit. Het zorgt ervoor dat de conditie van je haar verbetert, het meer glans krijgt en de as-tinten worden versterkt. Het bevat groene thee, olijfbladeren en druivenpitten die zorgen voor hydratatie en een mooie glans in je haar. Bovendien verbetert het de kleurvastheid in je haar!

Glanzend haar, groene keuzes: de Eco-vriendelijke belofte van Kevin Murphy
Bron: https://kevinmurphy.nl/product/killercurls

Eco vriendelijk en klimaatveranderingen:

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk duurzaamheid voor mij is. Dit is dan ook een onderwerp dat je vaak tegenkomt op mijn website. En het liefst werk ik samen met bedrijven die hieraan bijdragen. Ik zoek er ook echt gericht op. Alles wat beter is voor ons milieu, draag ik graag aan bij!

Kevin Murphy geeft om het milieu en zij weten als geen ander van het gevaar van klimaatveranderingen. Ze voelen zich dan ook verantwoordelijk om hieraan bij te dragen. Hoe fijn is het dat er bewuste keuzes worden gemaakt als het gaat om hun producten, ingrediënten, en zelfs tot aan de verpakkingen toe! En dat is nog niet alles! Ook de grondstoffen voor hun haarproducten worden verkregen op een manier waarbij zo min mogelijk schade wordt aangericht aan het milieu. Kevin Murphy test overigens ook NIET op dieren! Dat is NOG een belangrijke reden om voor dit merk te kiezen.

Color me lijn

Kevin Murphy heeft ook nog eens een prachtige Color Me lijn! Haarverf die zowel voor het milieu als voor onze haren minder schadelijk is. De verf is PPD- en ammonia-vrij en is gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Denk aan honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Ook wordt er een formule gebruikt die ervoor zorgt dat er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en schade aan het haar en de hoofdhuid. Er zijn maar liefst 79 verschillende kleuren die ook nog eens met elkaar gemengd kunnen worden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *