Just Vegan Airfryer geheimen: van snacks tot hoofdgerechten!

Just Vegan Airfryer geheimen: van snacks tot hoofdgerechten!

Ik start het nieuwe jaar met een leuke blog over de Just Vegan Airfryer, waar ik dolgelukkig mee ben! Het biedt een gezonde en duurzame manier van frituren en bakken op basis van hete lucht. En als er iets is waar ik blij mee ben, dan is het wel wanneer een product duurzaam is. De naam zegt het al: Just Vegan Airfryer. In dit blogartikel vertel ik je alles over deze bijzondere airfryer.

Waarom een Airfryer?

Inmiddels is het algemeen bekend dat een airfryer veel meer voordelen heeft dan een frituurpan. Ten eerste gebruik je geen frituurvet of olie meer. Een airfryer werkt op hete lucht en daarnaast is het veel makkelijker om schoon te houden. Daarnaast kun je er veel meer mee doen dan alleen het bakken van patat. Ook snacks, cupcakes en alle andere lekkernijen kun je bereiden in een airfryer.

Een Airfryer biedt verschillende voordelen:

  • Gezonder, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van frituurvet of olie.
  • Gemakkelijk schoon te maken.
  • Geschikt voor een breed scala aan gerechten.
  • Veiliger in gebruik.
  • Minder calorieën, wat bijdraagt aan een gezondere voedingskeuze.
Just Vegan Airfryer geheimen: van snacks tot hoofdgerechten!

Airfryer vs Just Vegan Airfryer

Door de jaren heen zijn er verschillende soorten Airfryers op de markt gekomen, met diverse merken, groottes, bakcapaciteiten en laadvermogens. Er zijn ook Airfryers met keramische antiaanbaklagen of PFOA-vrije varianten, die ook wel bekend staan als water-, vet- en vuilafstotend. Toch kunnen er nadelen verbonden zijn aan deze opties. De Just Vegan Airfryer daarentegen is volledig natuurlijk, gezond en vrij van ongewenste stoffen. Hoe gezonder hoe beter!

De Just Vegan Airfryer

De Just Vegan Airfryer heeft een plantaardige antiaanbaklaag op basis van avocado-olie, ook wel bekend als een plantaardige keramische antiaanbaklaag. Dit maakt gerechten niet alleen gezonder, maar ook duurzamer. Wist je trouwens dat avocado een uiterst gezonde vruchtgroente is? Het bevat onverzadigde omega 9 vetten en heeft cholesterolverlagende eigenschappen. Kortom, een win-win situatie!

Met de Just Vegan Airfryer kun je niet alleen frituren, maar werkelijk alles! Denk aan het roosteren, grillen, bakken en braden van heerlijke gerechten. Daarnaast beschikt het over opwarm-, warmhoud- en ontdooifuncties. Dus, wil je een heerlijke appeltaart maken, cupcakes bakken, of genieten van gegrilde kip… Alles is mogelijk!

Just Vegan Airfryer geheimen: van snacks tot hoofdgerechten!

Lekkere Airfryer recepten

In dit blogartikel kan het natuurlijk niet ontbreken om heerlijke Airfryer-gerechten te delen!

Kortom, je kunt er alles mee maken!

Orangeshop

Eerder heb ik een vegan pan van de Orangeshop ontvangen, dat is nu ongeveer 2 jaar geleden, en ik gebruik hem nog steeds tot op de dag van vandaag. De pan ziet er nog steeds als nieuw uit, wat veel zegt over de kwaliteit van de materialen die in deze pannen zijn verwerkt. Het is ook ideaal, omdat je geen bakboter of olie hoeft te gebruiken. Gezonder kan dus eigenlijk niet!

Orangeshop biedt nog veel meer Vegan keukenapparaten aan, zoals een contactgrill, messen set, een bamboe grillplaat, staafmixer, pannenbeschermers en nog veel meer. Orangeshop is dan ook mijn favoriete winkel om producten zoals deze te bestellen.

Maak jij al gebruik van Vegan keukenapparaten?

Just Vegan Airfryer geheimen: van snacks tot hoofdgerechten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *