Yummygums: De leukste manier om je dagelijkse vitamines te nemen!

Yummygums: De leukste manier om je dagelijkse vitamines te nemen!

Hoe maak je de inname van vitamines leuk en lekker? Juist, door de producten van Yummygums te gebruiken! Yummygums maakt hun supplementen graag leuk en lekker. Bovendien is het innemen van vitaminen op deze manier veel makkelijker. Het dagelijks innemen van (extra) vitaminen is belangrijk om gezond te blijven. Ons lichaam kan helaas geen vitamines zelf aanmaken. Vitamines zijn daarom onmisbare voedingsstoffen.

Over Yummygums

Wie zijn Yummygums eigenlijk? Michel en Luuk begonnen in januari 2017 met een sportprogramma. Hun doel was dagelijks te bewegen en een voedingsschema te volgen, inclusief vitaminesupplementen. Een goede routine, zou je zeggen! Echter, al snel merkten ze op dat ze de vitaminepillen niet meer regelmatig innamen. De motivatie ontbrak of ze vergaten het simpelweg. Om dit voor henzelf op te lossen, bedachten ze een concept dat het innemen van vitamines leuker en makkelijker moest maken. Zo is Yummygums ontstaan.

Yummygums: De leukste manier om je dagelijkse vitamines te nemen!

Yummygums zijn vitaminegums gemaakt van gummi. Ze zijn niet alleen erg lekker, maar ook ontzettend leuk om in te nemen. Wie houdt er nu niet van een snoepje, toch? Een Yummygum lijkt dan ook precies op een snoepje! Dit maakt het aanzienlijk gemakkelijker om ze in te nemen. De gums hebben de volgende eigenschappen:

  • Geschikt voor iedereen: 100% veganistisch, suikervrij en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook vrij van allergenen zoals gluten en lactose.
  • Heerlijk: Yummygums smaken als een snoepje. Ze zijn verkrijgbaar in heerlijke fruitsmaken zoals framboos, kersen, citroen en braam.
  • Eenvoudig in de dagelijkse routine op te nemen: Naast hun heerlijke smaak zijn de Yummygums ook nog eens gemakkelijk in te nemen.
Yummygums: De leukste manier om je dagelijkse vitamines te nemen!

Soorten vitamines

Yummygums heeft een breed scala aan vitamines in huis! Enkele populaire varianten zijn:

Haarvitaminegummies: Deze gummies zijn speciaal ontworpen voor haar, huid en nagels en zijn de laatste jaren erg in trek. Dit supplement bevat ingrediënten die de kwaliteit van je huid, haar en nagels helpen verbeteren, met name voor gezonder haar en sterkere nagels. Zo bevat het onder andere biotine, dat de haargroei ondersteunt en haaruitval vermindert. Selenium draagt bij aan gezond, glanzend en sterk haar. Foliumzuur bevordert cel ontwikkeling en weefselgroei. Dit supplement bevat ook zink, selenium, bamboe-extract, en vitamine C, B3 en B12.

Omega-3: een van de meest essentiële vitamines voor je lichaam. Omega-3 zijn (vis) vetzuren die je beschermen tegen hart- en vaatziekten. Een tekort aan omega-3 in je lichaam kan leiden tot vermoeidheid, veel dorst, frequent urineren, een slecht geheugen en concentratieproblemen. Onderzoek heeft aangetoond dat veel Nederlanders een tekort aan omega-3 hebben. Daarom is het innemen van dit supplement ontzettend belangrijk!

Sleep gummies: Als je kampt met een verstoord of slecht slaappatroon, kan het prettig zijn een supplement te gebruiken dat hierbij ondersteunt, bij voorkeur op een zo natuurlijk mogelijke manier. De sleep gummies van Yummygums bevatten melatonine, een hormoon dat je slaperig maakt, perfect als ondersteuning voor een natuurlijke slaap. Ook zijn er ingrediënten als kamille, passiebloem en meidoorn toegevoegd. Daarnaast hebben de sleep gummies een heerlijke bosbessensmaak.

Yummygums: De leukste manier om je dagelijkse vitamines te nemen!

Welke vitamine gummies passen bij jou?

Yummygums heeft een vitamine test ontwikkeld die jou laat zien welke vitamines het beste bij jou passen. Na het invullen van de test ontvang je via e-mail de resultaten van Yummygums. Bij mij kwamen de volgende resultaten uit: Ashwagandha Chill, Energy, Pre & Pro Biotics en Multi+.

Neem je dagelijks vitamines in?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *