Gratis verjaardagscadeaus die je niet mag missen!

Gratis verjaardagscadeaus die je niet mag missen!

Ben jij binnenkort jarig? Wist je dat je kunt profiteren van gratis verjaardagscadeaus en dat er overal leuke acties te vinden zijn? In dit blogartikel heb ik een handige lijst samengesteld waar je jouw gratis verjaardagscadeaus kunt ophalen of laten versturen. Maak er gebruik van!

Een gratis tompouce op je verjaardag bij de Hema

Verwen jezelf met een heerlijke tompouce die je gratis kunt ophalen. En de lekkerste tompouce haal je natuurlijk bij de Hema! Je hebt wel een Hema klantenpas nodig, die overigens gratis is, waarmee je het hele jaar door kunt sparen voor extra korting, gratis producten en limited editions. Voor het aanvragen van de Hema pas kun je je hier aanmelden.

Gratis verjaardagscadeaus die je niet mag missen!

Ren naar de Ikea voor je verjaardagscadeau!

Bij Ikea laten ze je verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Als je een IKEA Family lid bent en je geboortedatum hebt ingevuld, krijg je op je verjaardag een e-mail van IKEA met een verjaardag voucher. Met deze voucher kun je een gratis Zweeds taartje krijgen bij een IKEA-vestiging bij jou in de buurt. De voucher is 30 dagen geldig, dus je hebt ruim de tijd om ervan te genieten.

Een hamburger van de Mc Donald

Heb je al de McDonald’s app gedownload? Hiermee spaar je punten bij elk bezoek, waardoor je kunt sparen voor gratis eten. Maar wist je dat je op je verjaardag ook iets gratis mag ophalen? Ontvang een coupon op je verjaardag die je kunt inwisselen voor een gratis hamburger, 6 stuks McNuggets of een McFlurry. De coupon is geldig tot 7 dagen na je verjaardag, dus je hebt wat tijd om ervan te genieten.

Gratis verjaardagscadeaus die je niet mag missen!

Lidl Plus

Ook bij Lidl denken ze aan hun klanten. Met de Lidl Plus app kun je punten sparen en ontvang je regelmatig leuke aanbiedingen of zelfs gratis producten. En raad eens? Lidl heeft ook aan jouw verjaardag gedacht! Ontvang een gratis presentje wanneer je jarig bent. Je krijgt een persoonlijke voucher in je account die je kunt activeren en in de winkel kunt inwisselen voor jouw cadeau.

Gratis donut bij Dunkin Donuts

Wie houdt er nu niet van Dunkin’ Donuts? Download de Dunkin’ Donuts App en vul je profiel in (vooral je geboortedatum) en op je verjaardag ontvang je een gratis donut naar keuze. Je mag dus zelf kiezen welke donut je wilt! Daarnaast spaar je ook punten bij aankopen, waarmee je kunt sparen voor nog meer gratis producten.

Gratis verjaardagscadeaus die je niet mag missen!

Gratis cadeautje bij Jumbo

Download de Jumbo Extra’s App en maak een account aan. Wanneer je jarig bent, ontvang je een persoonlijk cadeau in je account, gebaseerd op je recente aankopen. Daarnaast spaar je met de Jumbo Extra’s app voor nog meer gratis cadeaus! Vergeet ook niet dat je 20% korting krijgt op taart bij Jumbo.

Gratis Bioscoop ticket voor je verjaardag van Kinepolis

Op je verjaardag ontvang je een gratis ticket van Kinepolis, geldig op de dag van je verjaardag en de dag erna. Maak een account aan en vul je profiel in (minimaal 80%) om jouw gratis Kinepolis ticket te ontvangen. Let op: om in aanmerking te komen, dien je in de afgelopen 12 maanden minimaal 1 ticket te hebben gekocht via Kinepolis.

Gratis verjaardagscadeaus die je niet mag missen!

Gratis Rituals product

Jarig? Van harte gefeliciteerd! Rituals trakteert je op een gratis doucheolie bij je volgende aankoop. Om hiervan te profiteren, heb je een account nodig en moet je aangemeld zijn voor de nieuwsbrief. Op je verjaardag ontvang je een voucher per e-mail, die je vervolgens in de winkel kunt inleveren of kunt gebruiken in de webshop.

Verjaardagscadeau van Etos

Heb je de Etos app al? Zo niet, download deze dan snel! Vul je profiel volledig in, inclusief je geboortedatum. Op je verjaardag kun je bij Etos een gratis product ophalen.

Gratis verjaardagscadeaus die je niet mag missen!

Gratis naar de sauna

Een dagje naar de sauna, wie wil dat nu niet? Bij Thermen Bussloo kun je op je verjaardag genieten van een gratis dagje sauna. Vergeet niet om je identiteitsbewijs mee te nemen (zoals je ID-kaart of paspoort) om je verjaardag te bevestigen. Ontspanning en rust, de perfecte manier om je verjaardag door te brengen!

Gratis eten bij Van der Valk in Hoorn

Op je verjaardag kun je bij Van der Valk in Hoorn gratis genieten van een maaltijd. Zorg ervoor dat je vooraf reserveert en een bewijs van je verjaardag kunt tonen. Eet smakelijk!

Alvast van harte gefeliciteerd en geniet van alle gratis producten en uitjes op je verjaardag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *