FC Surprise: ontdek de verassingen van het online mystery voetbalshirts

FC Surprise: ontdek de verassingen van het online mystery voetbalshirts

Voetbal en verrassingen! Dat moet een voetbalfan zeker aanspreken! FC Surprise verkoopt online mystery voetbalshirts, en eigenlijk is het heel eenvoudig. Bij FC Surprise ontvang je een mystery box met daarin een officieel voetbalshirt van een club of land uit een recent seizoen. Hoe werkt dit precies? Dat leg ik je uit in mijn blogartikel!

Maak kennis met de mystery voetbalshirts van FC Surprise

FC Surprise is begin 2023 opgericht en hebben een geweldig concept bedacht!

  • Een mystery (box) verassing
  • Een voetbalshirt
  • Abonnementen

Het werkt als volgt: je bestelt eenmalig of met een abonnement een mystery voetbalshirt. Deze shirts zijn beschikbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het leuke aan dit concept is dat je nooit weet van welke club of land jij een voetbalshirt ontvangt! Uiteraard heb je de keuze welke kleuren en/of club je absoluut niet wilt ontvangen. Ik kan me goed voorstellen dat je als ADO Den Haag fan geen Ajax shirt wil ontvangen, en andersom! Kies de juiste maat; deze maten lopen van XS tot en met XXL, en de kindermaten beginnen vanaf maat 108. Dit is het, en je ontvangt je mystery voetbalshirt binnen 2 werkdagen thuis. Een leuke verrassing voor elke voetbalfan!

FC Surprise: ontdek de verassingen van het online mystery voetbalshirts
Bron: www.fcsurprise.nl

Mystery voetbalshirts

De mystery box van FC Surprise, die je thuis ontvangt na je bestelling, zit gevuld met een officieel voetbalshirt uit een recent seizoen, vanaf seizoen 2020-2021. Je hebt geen idee welk shirt je zult ontvangen, en dat maakt het nog spannender! Het is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een geweldig cadeau voor een voetbalfan. Wist je dat je ook kunt aangeven of je een shirt met korte of lange mouwen wilt ontvangen?

Abonnementen

Ben jij als echte voetbalfan op zoek naar een leuke mystery voetbalshirt om ieder kwartaal te ontvangen? Dan kun je kiezen voor een kwartaal abonnement. Iedere eerste week van een kwartaal ontvang jij dus een verrassing. Goed om te weten: het abonnement stopt automatisch.

Wie is jouw favoriete voetbalclub of land?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *