Alles wat je moet weten over de nieuwe GTA 6

Alles wat je moet weten over de nieuwe GTA 6

Als gamer kan ik je vertellen dat ik razend enthousiast ben over de komst van GTA 6! In 2013 werd GTA 5 uitgebracht en dat was toen hét spel van het jaar. Het heeft ruim 10 jaar geduurd voordat de aankondiging kwam dat het 6e deel uitkomt. Dit alles dankzij de immense populariteit van deel 5. Zolang er nog genoeg gespeeld en verdiend wordt, is het uitbrengen van een nieuwe versie nog niet nodig geweest. Toch is het voor velen na 10 jaar hoog tijd voor een nieuw deel. In dit blogartikel vertel ik je alles wat je moet weten over de nieuwe GTA 6.

De trailer van GTA 6

Laten we eerst kijken naar de trailer van GTA 6, want deze ziet er veelbelovend uit! Het spel ziet er ontzettend realistisch uit! Dit maakte de GTA series al eerder waar, maar ik denk dat de GTA 6 in dit geval een van de mooiste graphics ooit heeft! Alsof je je in een echte wereld bevindt.

Vice City

Wie kent Vice City nou niet in deze game?! Toen GTA Vice City in 2002 uitkwam bleek dit al eerder het spel van het jaar te zijn. Toen wist niemand nog hoe realistischer alles in de toekomst zou worden. Zelf ben ik enorm blij dat GTA 6 zich wederom afspeelt in Vice City.

Spelen op de PlayStation 5 of Xbox Series X/S

Helaas is het spel niet de spelen op oudere gameconsoles en is deze alleen verkrijgbaar voor de Playstation 5 of de Xbos Series X/S. Het duurt nog even voordat de nieuwe GTA 6 uitkomt. Naar verluidt zal dit eind 2024 begin 2025 zijn, dus je hebt nog even de tijd om te sparen voor een nieuwe game console. De Playstation 5 digitale versie is bij bol.com in prijs gezakt dus zeker even een kijkje nemen waard.

Het spel:

In het spel zal je te maken krijgen met twee verschillende personages welke je kunt spelen. Een man Jason en een vrouw Lucia. Eerder kon je 3 personages spelen echter is hier een stap in terug gezet. Wellicht komt dit er wel, want dit zijn tot nu toe enkele geruchten.

Ben jij de eerste die de nieuwe GTA 6 zal aanschaffen en direct zal gaan spelen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *