Een duurzame armband met een unieke betekenis

Een duurzame armband met een unieke betekenis

Duurzaam is mijn favoriete woord van dit jaar! Of ik nu schrijf over het besparen van water, klimaatverandering, duurzame schoonmaakmiddelen of duurzame meubels het blijft interessant voor mijn lezers, maar ook voor mijzelf. Schrijven doe ik met veel liefde en passie, zeker wanneer ik het kan hebben over alles wat interessant voor het milieu. Zo ook een artikel over een duurzame armband met een unieke betekenis. Een armband die je ook gratis kunt proberen en vrijblijvend en zonder voorwaarden direct op kunt zeggen. Je zit nergens aan vast. Geen opzegtermijnen of vervelende voorwaarden. Later meer hierover, want het is natuurlijk de bedoeling dat jij enthousiast wordt over de duurzame armbanden van Bandi!

Wat is een Bandi?

Een Bandi is een armband met een verhaal. Deze duurzame armband zal je motiveren, maakt je vrolijk, dankbaar of herinnerd jou aan iets dierbaars. Ze hebben een prachtige en opvallende desging en een mooie krachtige tekst. Elke maand ontvangen leden een Bandi thuis die zowel voor dames als heren geschikt is. Iedere maand weer ontvang je een mooie booschap. De ene keer kan dit voelen als een motivatie, de andere keer een steuntje in de rug. De duurzame armbanden van Bandi passen overal bij!

Een duurzame armband met een unieke betekenis
Bron: Bandi https://www.bandishop.nl/the-blossom

Een gratis Bandi cadeau

Omdat Bandi een nieuw merk is, is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit unieke concept. Vind je het toch niks? Dan zeg je je abonnement op en betaal je niets. Ben je wel van plan te blijven? Dan werkt dit als volgt:

Bandi is een maandelijks abonnement op duurzame armbanden met een betekenis. De eerste armband krijg je dus helemaal gratis! Vervolgens ontvang jij iedere maand een nieuwe Bandi voor slechts € 9,95 per maand en € 1,95 verzendkosten, want het past gewoon door de brievenbus! Iedere maand wordt dit bedrag afgeschreven. Wil je geen Bandies meer ontvangen, dan zeg je eenvoudig op en is je abonnement per direct beëindigd. Geen zorgen dus, want je zit dan nergens meer aan vast. Bestel jij voor 15:00 uur? Dan heb jij je Bandi de volgende dag al in huis! Goed om te weten: er is geen opzegtermijn.

Een duurzame armband met een unieke betekenis
Brond: Bani https://www.bandishop.nl/the-love-galaxy

Hoe duurzaam is Bandi?

En dan mijn favoriete onderdeel. Hoe duurzaam is Bandi?

Een van de doelen van Bandi is de wereld een beetje mooier maken en bij te dragen aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Elke Bandi wordt gemaakt van gerecyclede plastic PET-flessen. Denk aan waterflesjes, flesjes frisdrank, wasmiddelflessen en meer. Bandi helpt dus het milieu door plastic te recyclen, hier armbanden van te maken en het geven van een nieuwe vorm aan plastic. Ook wordt er zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt wat minder belastend is voor het milieu. Gemaakt van een milieuvriendelijke papiersoort van landbouwafval. Ook steunt Bandi Stichting Jarige Job door elke maand armbanden cadeau te geven.

Draag jij een steentje bij aan de natuur? Vraag dan nu jouw gratis Bandi aan! Lees uiteraard altijd de voorwaarden. Alles staat uitgebreid vermeldt op de website van Bandi.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *