De nieuwe Temu app is online! Hoe werkt het?

De nieuwe Temu app is online! Hoe werkt het?

Zodra je maar een beetje op het internet of Facebook aan het scrollen bent, zie je de laatste tijd vaak reclame voorbij komen over de Temu app. Maar wat is de (nieuwe) Temu app nu eigenlijk? Temu is een shoppingplatform en een Chinese online winkel. Een beetje vergelijkbaar met Alie Express alleen is Temu toch net ietsjes anders! Zo heb ik wat leuke dingen voor kunnen bestellen en er een enorme korting van maar liefst 80 procent op mogen ontvangen! Ook is zijn de prijzen die daar vermeldt worden, ook echt de prijzen die gehanteerd worden. Iets waar Alie Express niet altijd een goede duidelijkheid in laat zien.

Waarom maakt de Temu app het verschil?

Dit ben ik gaan onderzoeken, ook omdat de prijzen daar heel laag zijn wat natuurlijk hartstikke leuk is voor ons als consument! Via de Temu app worden consumenten rechtstreeks gekoppeld aan chineze fabrikanten. De goederen worden hierdoor direct verkocht aan de klant tegen scherpe prijzen. Sommige items kosten minder dan € 1,00 zoals een zonnebril voor € 0,89 cent of haarbanden die slechts € 0,50 cent kosten. Een belangrijke visie van de Temu app is dat je in plaats van een merkartikel koopt, laten we zeggen een elektrische tandenborstel van Phillips, een elektrische tandenborstel rechtstreeks kunt krijgen van de fabrikant die Phillips tandenborstels produceert, maar tegen een fractie van de kosten.

Hoe werkt de Temu app?

Temu is ontworpen om eenvoudig te gebruiken, zodat nieuwe gebruikers minder tijd hoeven te besteden aan het uitzoeken hoe ze door de interface moeten navigeren en meer tijd kunnen besteden aan winkelen! Aanmelden is eenvoudig en het is mogelijk om Gmail, Facebook, Twitter of Apple ID te gebruiken om in te loggen. Eenmaal ingelogd kunnen gebruikers bladeren door de miljoenen items die beschikbaar zijn op het platform en rechtstreeks contact opnemen met verkopers!

De nieuwe Temu app is online! Hoe werkt het?

Hoe bestel je producten?

Winkelen op de Temu app is een fluitje van een cent. Of je nu de mobiele app of de website gebruikt, je kunt in een paar eenvoudige stappen afrekenen.

Voeg producten toe aan de winkelwagen.

Klik eerst op de link ‘Categorieën’ bovenaan elke pagina in de app of op de website. Dit brengt je naar een lijst met alle beschikbare productcategorieën, zoals kleding en accessoires, woonaccessoires, schoonheidsproducten en meer.

Zodra je een product heb geselecteerd kun je de details aan de rechterkant van de pagina kiezen. Hier zie je ook alle maten, kleurenopties en de hoeveelheid zien staan. Hierna kun je de bestelgegevens bekijken en “Toevoegen aan winkelwagentje” klikken om naar de volgende stap te gaan.

Zodra je de producten hebt toegevoegd die je wil kopen, kun je klikken op “Ga naar winkelwagen” aan de rechterkant van het pop-upvenster. Je ziet dan een samenvatting van wat je hebttoegevoegd en kunnen elk item bekijken en eventuele aanpassingen maken. Als alles klaar is kun je “Afrekenen” klikken om naar een nieuwe pagina te gaan waar jij je betaalgegevens kunt invoeren en je bestelling kunnen bevestigen. Als je een account hebt op de Temu app, word je gevraagd in te loggen voordat je afrekent.

Eenmaal in de afrekenfase word je gevraagd alle verzendinformatie in te vullen, inclusief het verzendadres en de verzendmethode.Ook kun je een gratis standaardverzendoptie kiezen of upgraden naar expreslevering tegen een vast bedrag. Ook kan jij hier je kortingsbonnen toepassen, indien beschikbaar, en een betaalmethode selecteren uit een reeks opties, waaronder ideal, een creditcard of Paypall. Zodra de vereiste velden zijn ingevuld, is het tijd om de bestelling nog een keer te bekijken en op “Bestelling verzenden” te klikken; en voila!

De nieuwe Temu app is online! Hoe werkt het?

Waar vandaan verzendt Temu?

Terwijl het hoofdkantoor van Temu is gevestigd in Boston, Massachusetts, worden de producten verpakt en verzonden vanuit China. Dit komt omdat Temu de extra kosten van tussenpersonen en het bouwen van magazijnen in de Verenigde Staten wil vermijden. Deze strategie helpt hen de kosten laag te houden voor consumenten die op zoek zijn naar betaalbare luxeartikelen. Ook zorgen ze ervoor dat klanten volledig op de hoogte zijn van elke stap van de voortgang van hun bestelling door de trackinginformatie op de website en mobiele app kunnen inzien.

Profiteer van Temu kortingen en speciale aanbiedingen

De Temu app biedt ontzettend veel kortingen aan. Zeker wanneer jij een nieuw account aanmaakt krijg je diverse kortingen. Temu zorgt ervoor dat jij altijd kunt genieten van leuke kortingsbonnen en aanbiedingen!

Heb jij al eens besteld via de Temu app?


2 gedachten over “De nieuwe Temu app is online! Hoe werkt het?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *