10 dingen waar ik absoluut niet zonder mee kan leven

10 dingen waar ik absoluut niet zonder mee kan leven

Er zijn een aantal dingen in het leven waar ik absoluut niet zonder mee kan leven! Natuurlijk zou het wel kunnen, maar ik kan het niet (meer). Dingen die ik in het leven dagelijks gebruik of nuttig en voor mij inmiddels een onderdeel zijn en ik diep ongelukkig van zal worden als ik dat niet zal hebben in mijn leven. Wellicht herken jij jezelf ook hierin en zullen er een aantal onderwerpen zijn waarvan jij denkt, hey daar kan ik ook niet mee zonder!

Mijn laptop

Voor de een misschien niet zo heel belangrijk, maar voor mij is mijn laptop heel belangrijk! Mijn laptop gebruik ik voor het schrijven, mijn blog, mijn Social Media kanalen, inspiratie opdoen en het bewerken van foto’s en video’s. Waar ik ook ga, mijn laptop gaat met mij mee. Daarom vond ik een 14 inch laptop ook zo fijn, niet zo zwaar om te tillen die ik altijd mee kan nemen. Mijn blog is een onderdeel van mijn leven waar ik niet mee zonder kan, dus mijn laptop ook.

Telefoon

Ook zonder mijn telefoon kan ik niet leven. Oke het klinkt een beetje overdreven maar ik ben het nu zo gewend en gebruik het niet alleen voor mijn contacten maar ook voor het maken van foto’s, content en Social Media. Het is als een draagbare computer voor mij, maar dan in het klein.

Mijn e-reader

En ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik nu ben met mijn nieuwe e-reader! De vorige is stuk gegaan dus las ik voornamelijk op mijn telefoon. Toch merkte ik dat ik minder ging lezen en ik het minder fijn vond op mijn telefoon. Iedere avond, als ik naar bed toe ga, ben ik aan het lezen zodat ik daarna heerlijk in slaap val.

Koffie!

Zonder koffie ben ik een stuk chagrijn in de ochtend en het eerste wat ik doe zodra ik opsta is koffie zetten. Ik geniet van zo’n ochtend momentje voor mijzelf en lekker wakker te worden. Ook is Starbucks zo nu en dan lekker om te nuttigen dus ik rijd er regelmatig langs voor een lekker bakje koffie.

10 dingen waar ik absoluut niet zonder mee kan leven

Mijn auto

Ik ben liever lui dan moe. De auto pak ik voor letterlijk alles ook al krijg ik weleens advies op met de fiets, in plaats van de auto, naar de sportschool toe te gaan. Mij niet gezien, ik pak lekker de auto! De vrijheid die ik hiermee voel is gewoon onwijs fijn. Vooral nu ik een wat grotere auto heb met veel ruimte is ideaal!

Mijn dag- en nachtcrème

Ik ben verslaafd aan mijn crèmes, serums en alles wat maar met huidverzorging te maken heeft. Zowel ’s avonds als ’s ochtends reinig ik altijd mijn gezicht met alles wat ik in mijn bezit heb voor mijn gezicht. Gezichtsverzorging is sowieso heel belangrijk en zeker om huidveroudering tegen te gaan. Mijn dag- en nachtcrème mogen hier dan ook absoluut niet aan ontbreken.

Schoenen

Als er iemand een schoenen tik heeft met heel veel schoenen in huis, dan ben ik dat wel! Ik ben echt verslaafd aan schoenen en dan vooral sneakers van Nike en Adidas! Ik heb er zoveel dat ik het altijd wel weet te combineren met mijn outfit.

10 dingen waar ik absoluut niet zonder mee kan leven

Pathe Thuis

Nummer 1 huurder van Pathe Thuis kun je hier vinden! Ik ben gek op films en series. Bij Pathe Thuis kun je de meest recente films die net uit de bioscoop zijn huren. Natuurlijk ook wat oudere films. Het is het geld, voor mij, in ieder geval echt wel waard. Niet dat ik iedere dag een film huur hoor, maar 1x per week op z’n minst wel!

Parfum

Ik heb heel wat favorieten parfum in huis. Mugler Alien is mijn nummer één favoriet onder alle parfums, Sun van Jill Sanders komt hierna op twee en Docle&Gabanna Light Blue op de derde plaatst en die mag zeker niet ontbreken in mijn favoriete collectie. Ik ga echt niet de deur uit zonder parfum!

Muziek!

Ik heb altijd mijn Airpods in voor mijn muziek en anders is het wel via mijn carkit of JBL box in huis. Heerlijk om overal en altijd mijn favoriete muziek te horen. En dit is echt iets waar ik absoluut niet zonder mee kan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *