Dit zijn de 10 populairste Netflix films van dit jaar!

Dit zijn de 10 populairste Netflix films van dit jaar!

Netflix is voor mij de meest favoriete platform op films en series te bekijken! Daarnaast huur ik regelmatig een film bij Pathe Thuis en is de bioscoop een plek die ik regelmatig bezoek. Mijn favoriete bezigheid en een me-time moment is het kijken van een leuke film of het volgen van een leuke serie. Natuurlijk kan een top 10 film lijstje van Netflix niet ontbreken en daarom deel ik deze dan ook heel graag op mijn website!

1. Red Notice

Een toffe film op Netflix! Een Interpol-agent (Dwayne Johnson), een FBI-profiler (Gal Gadot) en een dief (Ryan Reynolds) bundelen hun krachten om een van de grootste kunstroofzaken in de geschiedenis op te lossen.

Dit zijn de 10 populairste Netflix films van dit jaar!

2. Don’t Look Up

Twee astronomen (Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence) proberen de wereld te waarschuwen voor een naderende komeet die de aarde zal vernietigen, maar hun waarschuwingen worden in de wind geslagen door de media, politici en het publiek.

3. The Lost Daughter

Een vrouw (Olivia Colman) brengt haar vakantie door op een Italiaans eiland en wordt geconfronteerd met herinneringen aan haar eigen moederschap en de keuzes die ze heeft gemaakt.

4. The Power of the Dog

In het Montana van de jaren 1920 ontstaat er een machtsstrijd tussen twee broers (Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons) wanneer een van hen trouwt met een weduwe (Kirsten Dunst) die een zoon heeft.

5. The Harder They Fall

Een outlaw (Jonathan Majors) gaat op zoek naar wraak op de moordenaar (Idris Elba) van zijn vader en komt terecht in een dodelijke confrontatie met een bende van legendarische outlaws.

6. Tick, Tick… Boom! 

Een jonge componist (Andrew Garfield) in het New York van 1990 probeert zijn carrière van de grond te krijgen, terwijl hij worstelt met de druk van het volwassen worden en de angst om te falen.

7. The Guilty

Een politieagent (Jake Gyllenhaal) die tijdelijk op de alarmcentrale werkt, krijgt een telefoontje van een vrouw die ontvoerd is en moet samenwerken met de hulpdiensten om haar te redden.

8. The Woman in the Window 

Een vrouw (Amy Adams) met agorafobie raakt betrokken bij een mysterie als ze getuige is van een moord in het huis tegenover haar, maar niemand lijkt haar te geloven.

9. The Kissing Booth 4 

De vriendengroep van Elle (Joey King) en Lee (Joel Courtney) gaat uit elkaar als ze allemaal naar verschillende universiteiten gaan, maar ze besluiten om hun laatste zomer samen onvergetelijk te maken.

10. Army of Thieves 

Een bankrover (Matthias Schweighöfer) met een talent voor het kraken van safes wordt gerekruteerd voor een grotere operatie met een team van dieven die proberen een onmogelijke kluis te kraken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *