Wat zijn de leukste podcast op Spotify?

Wat zijn de leukste podcast op Spotify?

Waar ik eerst niets moest weten van podcast, ben ik nu verslaafd geworden aan het beluisteren hiervan. Het is ook echt een me-time geworden. Ik vind het heerlijk om naar diverse onderwerpen te luisteren en het is net zoals het lezen van een boek, alleen nu luister ik naar van alles. Dit doe ik via Spotify waar ik al jaren een abonnement op heb voor het luisteren van muziek. Maar ook zijn er tegenwoordig podcast te beluisteren via Spotify.

Podcast over crime

Degenen die mij kennen weten dat ik gek ben op crime verhalen. Nou gek ben op… dat klinkt wel een beetje gek maar ik vind het enorm interessant! Zo ben ik lid van een Facebookgroep “Verdachte zaken” waar ik alles volg over misdaden en het onderzoek ervan. Nu luister ik op Spotify naar Jamie-Lee Swaters. Waar zij eerst begon met de podcast; Waargebeurde misdaden vertelt, heeft zij nu een andere podcast; Moord in de lage landen. Luister zeker eerst de vorige podcast als je dit interessant vindt. Er staat enorm veel op en in de nieuwe podcast gaat zij verder. Ik vind het enorm fijn om naar haar te luisteren, hoe zij verhalen vertelt en heeft een fijne stem!

Podcast over echte verhalen

In deze podcast hoor je echte verhalen van mensen die over van alles kunnen gaan. Dit kunnen hele mooie en bijzondere verhalen zijn maar ook grappige verhalen die met iedereen gedeeld wordt. Ik vind het altijd interessant om daar naar te luisteren. Iedereen heeft een verhaal en dat wordt in deze podcast op Spotify, Echt gebeurd, vertelt.

Podcast van Iris Enthoven

Ik vond het altijd al leuk om naar de presentatie shows van Iris Enthoven te kijken op televisie. Nu heeft zij ook haar eigen podcast genaamd: Held in eigen verhaal. Ook in deze podcast hoor je waargebeurde verhalen van mensen maar vooral de heftige verhalen! Zo staat er een verhaal online van iemand die vertelt over haar leven tijdens de oorlog toen zij als Joods meisje gevangenen zat in Kamp Westerbork. Maar ook een verhaal van een meisje die de Tsunami in Thailand heeft overleefd. Enorm interessant dit.

Podcast over reality shows

Naast dat ik altijd alle roddels volg van bekende Nederlanders via Social Media, ja ik ben gek op gossips net zoals de rest van Nederland, luister ik ook de Podcast: Reality Check. Hier word gesproken over de reality shows van dit moment. Denk aan Temptation Island, B&B vol liefde, Echte meisjes in de Jungle, De Bachelorette, Ik heb het nog nooit gedaan en nog veel meer.

Podcast De Online Sisterhood

Dit vind ik toch zo’n fijne podcast om naar de luisteren! De Online Sisterhood van Coco en Widie. Iedere woensdag komen zij met een nieuwe podcast met onderwerpen als zelfontwikkeling, spiritualiteit, daily life, liefde, anticonceptie en nog veel meer. Echt een leuke vrouwen podcast.

Podcast omdenken

Een heel ander soort podcast dan het bovenstaande lijstje maar ook zeker de moeite waard. Podcast: Omdenken. Coach Bertold voert persoonlijke gesprekken met mensen die een probleem hebben welke hij samen met hen probeert op te lossen. Bertold is tevens ook schrijver en heeft maar liefst 13 boeken geschreven over het gedachtegoed. Diverse verhalen van mensen over kiezen tussen twee culturen, moeder met dementie, grenzen aangeven en nagelbijten. Er staat natuurlijk nog veel meer tussen dan deze onderwerpen, maar dit is een greep uit de collectie van deze podcast.

Luister jij ook naar podcast?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *